Cuțit pentru pâine japonez 5000FCD 24 cm, Miyabi
Cod: MB34686241Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
"O bucătărie în care nu găsești un cuțit bun nu este o bucătărie."
Masaharu Morimoto, expert în bucătăria japoneză și bucătar-șef
Cuțitul japonez pentru pâine, cu o lamă lungă și suficient de rezistentă, este ideal pentru felierea pâinii și a produselor de patiserie. Lama zimțată pătrunde cu ușurință în crusta crocantă a produselor de patiserie, tăieturile vor fi curate și precise. Conceput într-un design tradițional și practic, acest cuțit este ideal pentru utilizarea zilnică în bucătărie. Mânerul confortabil din lemn exotic se potrivește perfect în mână.
Specificații: lungimea lamei 24 cm
Plăcerea de a găti începe cu munca de pregătire, unde cuțitul joacă un rol principal de neegalat. Cuțitele japoneze din seria MIYABI 5000FCD vă vor ghida cu grație prin toate ritualurile de pregătire a mâncării. Cuțitele cu mânere tradiționale și un design variabil al lamei damascene au fost dezvoltate punând accentul pe eleganță și funcționalitate maximă.
Miezul este fabricat din oțel cromat dublu călit FC61. Pentru a obține proprietăți și mai bune, a fost utilizat un proces unic de călire CRYODUR®, în timpul căruia oțelul este înghețat la -196°C. Materialul rezultat se mândrește cu o duritate excepțională. Aspectul Damascene este creat de 48 de straturi suplimentare de oțel inoxidabil, iar modelul de pe fiecare cuțit este unic. Ascuțirea manuală tradițională Honbazuke este dovedită de sute de ani de muncă a maeștrilor cuțitari. Este un proces de ascuțire în mai multe etape, în care cuțitul este mai întâi ascuțit cu ajutorul unei pietre de șlefuit verticale și orizontale rotative și, în final, lama este lustruită cu o bandă de ascuțire din piele. Șlefuirea simetrică și tăișul Katana asigură o pătrundere ușoară în teren accidentat. Bolterul decupat previne alunecarea degetelor pe lamă.
Mânerul în formă de D asigură un control perfect al tăierii și un sprijin eficient în timpul felierii. Mânerul robust din lemn exotic Cocobolo Pakka nu este doar perfect echilibrat , ci și stabil din punct de vedere dimensional. Nuanța închisă a lemnului dă o impresie de lux. Eleganța mânerului întunecat este pusă în valoare de elemente decorative sofisticate. Linia decorativă decentă este realizată în roșu, care în Japonia simbolizează pasiunea, sinceritatea și entuziasmul. Detaliile fine, sub forma unui ac de mozaic și a unei baze din oțel inoxidabil cu logo, vor ilustra atmosfera Orientului Îndepărtat. Echilibrul perfect al cuțitului aduce confort și previne oboseala mâinii. Cuțitele MIYABI 5000FCD vă vor satisface pe deplin dorința de a avea o unealtă de precizie de origine japoneză.
- Miez extrem de dur din oțel cromat dublu călit FC61
- Carbură fină 61 HRC
- Duritate 60 Rockwell
- CRYODUR® - o metodă unică de călire prin congelare / temperare
- 49 de straturi de oțel
- Designul lamei Damascene - model variabil din diferite unghiuri
- Formă extra rotunjită a lamei
- Garda de protecție a tăieturii crește siguranța utilizării
- Forma japoneză autentică, îngustă
- Lama Katana margine Katana
- Tăietură simetrică
- Honbazuke unic de măcinare manuală trifazică unică în trei faze
- Reținere ridicată a lamei, rezistență la coroziune și flexibilitate optimă
- Mâner ergonomic și stabil din punct de vedere dimensional din lemn exotic Cocobolo Pakka
- Echilibru perfect pentru o manevrare confortabilă a cuțitului
- Baza din oțel inoxidabil cu logo
- Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase
- Garanție pe viață împotriva defectelor de fabricație ale lamei
Frumusețea și precizia sunt principalele caracteristici ale culturii japone ze, iar aceeași filozofie onorează și marca MIYABI din Seki, centrul tacâmurilor japoneze, încă din secolul al XIV-lea. Producătorul tradițional japonez de cuțite a combinat măiestria sa de precizie cu procesele și standardele de fabricație dovedite ale mărcii germane ZWILLING J. A. HENKELS. Astfel, grupul de afaceri ZWILLING și-a putut extinde portofoliul cu propria producție de cuțite japoneze autentice chiar în inima industriei japoneze de cuțite.
Confecționarea săbiilor japoneze este o tradiție în Țara Soarelui Răsare de multe secole. Săbiile samurailor au fost și sunt admirate pentru eleganța, ascuțimea, frumusețea și perfecțiunea lor tehnică unice. Instrumentele de precizie MIYABI cu lame japoneze autentice sunt un succesor demn al acestei tradiții. Ascuțimea uimitoare, aproape "chirurgicală" a cuțitelor păstrează textura materiilor prime utilizate . Fiți la fel de exigenți ca bucătarii japonezi și obiectivul dumneavoastră va fi întotdeauna un fel de mâncare cu aspect perfect gustos.
Recomandări și întreținere:
- Nu folosiți cuțitele pentru a tăia ingrediente extrem de dure, cum ar fi alimentele congelate
- Nu expuneți cuțitul la contactul prelungit cu apa sau sarea
- Evitați îndoirea cuțitului
- Pentru a menține ascuțimea, se recomandă să spălați cuțitul manual cu un detergent ușor după utilizare și să îl uscați imediat
- Protejați lama de impact
- Dacă nu folosiți cuțitul pentru o perioadă lungă de timp, este recomandabil să îl înfășurați într-o țesătură uscată sau în hârtie de ziar. Uleiul de cerneală folosit la tipărirea ziarelor va proteja lama de o eventuală coroziune
- Lama poate fi ștearsă cu o cârpă înmuiată în ulei ca parte a îngrijirii, crescând rezistența la coroziune
- Depozitați cuțitul într-un loc sigur
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
Greutate: | 0.39 kg |
Dimensiune: | 24 cm |
Lungimea lamei: | 24 cm |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Cuțit de patiserie |
Seria: | MIYABI 5000FCD |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
Producător: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!