Cuțit japonez pentru carne GYUTOH 6000MCT 24 cm, arțar, Miyabi
Cod: MB34073241Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
"Fiecare bucătar japonez crede că sufletul său devine parte din cuțit din momentul în care începe să lucreze cu el. Nu ar trebui să-ți pui niciodată sufletul într-o mașină de spălat vase! "
Masaharu Morimoto, expert în bucătăria japoneză și bucătar-șef
Cuțitul japonez extrem de ascuțit GYUTOH impresionează prin lama sa stabilă în formă japoneză autentică. Cuțitul are o putere de tăiere excepțională și este ideal pentru tăierea cărnii. Vârful mai înalt este optim pentru tăierea în stil cradle/slide.Lama lungă de 24 cm, garda de tranziție moale și mânerul ergonomic robust vă asigură un control deplin în timpul tăierii. Cuțitul GYUTOH a câștigat popularitate și în rândul bucătarilor în stil occidental.
Specificații: lungimea lamei 24 cm, lungimea mânerului 14,2 cm, greutate 0,234 kg
Seria de cuțiteMIYABI 6000MCT combină funcționalitatea perfectă, designul unic și estetica. Proprietățile lor impresionante vor fi apreciate de orice profesionist și de orice novice entuziast în ale gătitului. Cuțitele japoneze sunt unice, în principal datorită designului lamei și al mânerului lor. Fiecare cuțit în parte este rezultatul unui meșteșug autentic din "Orașul cuțitelor" Seki. Miezul extrem de dur din pulbere de oțel Micro Carbide MC63 este învelit în 2 straturi de oțel. Finisajul special al lamei Tsuchime este forjat manual, suprafața texturată creează un aspect original funcțional. În Japonia, Tsuchime este comparat cu luna care se reflectă pe suprafața oceanului. Depresiunile rezultate împiedică în mod eficient lipirea ingredientelor feliate, iar cuțitul este extrem de puternic. Pentru a obține proprietăți și mai bune ale oțelului, a fost utilizat un proces unic de călire CRYODUR®, în timpul căruia acesta este înghețat la -196°C. Materialul rezultat se mândrește cu o duritate extremă de 63 Rockwell. Cuțitul este șlefuit manual simetric. Ascuțirea manuală tradițională Honbazuke este dovedită de sute de ani de muncă a maeștrilor cuțitari. Este un proces de ascuțire în mai multe etape, în care cuțitul este mai întâi ascuțit cu ajutorul unei pietre de șlefuit verticale și orizontale rotative, iar la final lama este lustruită cu o bandă de ascuțire din piele. Mânerul robust din lemn exotic Cocobolo Pakka nu este doar perfect echilibrat , ci și stabil din punct de vedere dimensional. Nuanța închisă a lemnului dă o impresie de lux. Materialul natural folosit simbolizează perfect respectul japonezilor pentru natură. Decorul sofisticat al mânerului constă în detaliile în stil asiatic - piciorul cu logo din oțel inoxidabil, știftul decorativ cu textură de mozaic și linia aurie și roșie aduc o experiență estetică puternică.
- Miez de oțel cu pulbere de carbură micro MC63 extrem de dură
- Duritate 63 Rockwell
- CRYODUR® - o metodă unică de călire prin congelare / temperare
- 3 straturi de oțel
- Suprafața lamei Tsuchime - lucrată manual
- Forma japoneză autentică, îngustă
- Tăietură simetrică
- Honbazuke unic de măcinare manuală trifazică unică în trei faze
- Reținere ridicată a lamei, rezistență la coroziune și flexibilitate optimă
- Mâner ergonomic și stabil din punct de vedere dimensional din lemn exotic Cocobolo Pakka
- Echilibru perfect pentru o manevrare confortabilă a cuțitului
- Baza din oțel inoxidabil cu logo
- Nu se poate spăla în mașina de spălat vase
Frumusețea și precizia sunt principalele caracteristici ale culturii japone ze, iar aceeași filozofie onorează și marca MIYABI din Seki, centrul tacâmurilor japoneze, încă din secolul al XIV-lea. Producătorul tradițional japonez de cuțite a combinat măiestria sa de precizie cu procesele și standardele de fabricație dovedite ale mărcii germane ZWILLING J. A. HENKELS. Astfel, grupul de afaceri ZWILLING și-a putut extinde portofoliul cu propria producție de cuțite japoneze autentice chiar în inima industriei japoneze de cuțite.
Confecționarea săbiilor japoneze este o tradiție în Țara Soarelui Răsare de multe secole. Săbiile samurailor au fost și sunt admirate pentru eleganța, ascuțimea, frumusețea și perfecțiunea lor tehnică unice. Instrumentele de precizie MIYABI cu lame japoneze autentice sunt un succesor demn al acestei tradiții. Ascuțimea uimitoare, aproape "chirurgicală" a cuțitelor păstrează textura materiilor prime utilizate . Fiți la fel de exigenți ca bucătarii japonezi și obiectivul dumneavoastră va fi întotdeauna un fel de mâncare cu aspect perfect gustos.
Recomandări și întreținere:
- Nu folosiți cuțitele pentru a tăia ingrediente extrem de dure, cum ar fi alimentele congelate
- Nu expuneți cuțitul la contactul prelungit cu apa sau sarea
- Evitați îndoirea cuțitului
- Pentru a menține ascuțimea, se recomandă să spălați cuțitul manual cu un detergent ușor după utilizare și să îl uscați imediat
- Protejați lama de impact
- Dacă nu folosiți cuțitul pentru o perioadă lungă de timp, este recomandabil să îl înfășurați într-o țesătură uscată sau în hârtie de ziar. Uleiul de cerneală folosit la tipărirea ziarelor va proteja lama de o eventuală coroziune
- Lama poate fi ștearsă cu o cârpă înmuiată în ulei ca parte a îngrijirii, crescând rezistența la coroziune
- Depozitați cuțitul într-un loc sigur
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
Greutate: | 0.4 kg |
Dimensiune: | 24 cm |
Lungimea lamei: | 24 cm |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Cuțit japonez Santoku |
Seria: | MIYABI 6000MCT |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
Producător: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!