Cuțit japonez pentru feliat CHUTOH 5000MCD 16 cm, Miyabi
Cod: MB34372161Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
"Fiecare cuțit a bucătarului este o privire în sufletul său."
Rokusaburo Michiba, expert în bucătăria japoneză și bucătar-șef
Cuțit japonez de dimensiuni medii extrem de ascuțit CHUTOH, ideal pentru felierea cărnii sau a peștelui. Lama subțire și stabilă de 16 cm lungime vă asigură un control deplin asupra tăierii. Cu acest cuțit puteți tăia carnea cu precizie chirurgicală. Pe lângă carne, puteți folosi CHUTOH și pe bucăți mai mari de legume și fructe. Acest cuțit pentru feliere excepțional, cu un mâner confortabil, nu ar trebui să lipsească din echipamentul esențial al bucătarilor nu numai asiatici.
Specificații: lungimea lamei 16 cm, lungimea mânerului 11,5 cm, greutate 0,182 kg
Seria de cuțite MIYABI 5000MCD combină funcționalitatea perfectă, ergonomia și designul unic. Fiecare cuțit în parte este rezultatul unui meșteșug autentic din "Orașul cuțitelor" Seki. Meșteșugul tradițional și tehnologia modernă au dus la cea mai înaltă calitate posibilă printre cuțitele produse în comerț. Mijlocul cu pulbere din oțel Micro Carbide MC63, extrem de dur, este încapsulat în 100 de straturi de oțel de două durități diferite. Finisajul special al lamei conferă lamei o textură stratificată, oferind fiecărui cuțit un model floral Damascen original și unic. Pentru a obține proprietăți și mai bune ale oțelului, a fost utilizat un proces unic de călire CRYODUR®, în timpul căruia acesta este înghețat la -196°C. Materialul rezultat se mândrește cu o duritate extremă de 63 Rockwell. Cuțitul este ascuțit manual simetric în formă de "V" la un unghi de 19°. Ascuțirea manuală tradițională Honbazuke este dovedită de sute de ani de muncă a maeștrilor cuțitari. Este un proces de ascuțire în mai multe etape, în care cuțitul este mai întâi ascuțit cu ajutorul unei pietre de șlefuit verticale și orizontale rotative și, în final, lama este lustruită cu o bandă de ascuțire din piele. Datorită tăișului în formă de pană, lama pătrunde cu ușurință în bucățile de alimente. Mânerul clasic în formă de "D" este realizat din mesteacăn Masur. Textura și granulația lemnului sunt unice pentru fiecare piesă. Materialul folosit simbolizează perfect respectul japonezilor pentru natură. Decorul sofisticat al mânerului constă în detaliile în stil asiatic - baza din oțel inoxidabil cu logo, știftul decorativ cu textură de mozaic și linia roșie aduc o experiență estetică puternică.
- Miez de oțel cu pulbere de carbură micro MC63 extrem de dură
- Duritate 63 Rockwell
- CRYODUR® - o metodă unică de călire prin congelare / temperare
- 101 de straturi din oțel
- Design Damascen (floral)
- Forma japoneză autentică, îngustă
- Tăietură în formă de V
- Honbazuke unic de măcinare manuală trifazică unică în trei faze
- Katana Edge
- Reținere ridicată a lamei, rezistență la coroziune și flexibilitate optimă
- Mâner confortabil în formă de D din mesteacăn Masur
- Echilibru perfect pentru o manevrare confortabilă a cuțitului
- Baza din oțel inoxidabil cu logo
- Garanție pe viață împotriva defectelor de fabricație ale lamei
- Nu se poate spăla în mașina de spălat vase
Frumusețea și precizia sunt principalele caracteristici ale culturii japone ze, iar aceeași filozofie onorează și marca MIYABI din Seki, centrul tacâmurilor japoneze, încă din secolul al XIV-lea. Producătorul tradițional japonez de cuțite a combinat măiestria sa de precizie cu procesele și standardele de fabricație dovedite ale mărcii germane ZWILLING J. A. HENKELS. Astfel, grupul de afaceri ZWILLING și-a putut extinde portofoliul cu propria producție de cuțite japoneze autentice chiar în inima industriei japoneze de cuțite.
Confecționarea săbiilor japoneze este o tradiție în Țara Soarelui Răsare de multe secole. Săbiile samurailor au fost și sunt admirate pentru eleganța, ascuțimea, frumusețea și perfecțiunea lor tehnică unice. Instrumentele de precizie MIYABI cu lame japoneze autentice sunt un succesor demn al acestei tradiții. Ascuțimea uimitoare, aproape "chirurgicală" a cuțitelor păstrează textura materiilor prime utilizate . Fiți la fel de exigenți ca bucătarii japonezi și obiectivul dumneavoastră va fi întotdeauna un fel de mâncare cu aspect perfect gustos.
Recomandări și întreținere:
- Nu folosiți cuțitele pentru a tăia ingrediente extrem de dure, cum ar fi alimentele congelate
- Nu expuneți cuțitul la contactul prelungit cu apa sau sarea
- Evitați îndoirea cuțitului
- Pentru a menține ascuțimea, se recomandă să spălați cuțitul manual cu un detergent ușor după utilizare și să îl uscați imediat
- Protejați lama de impact
- Dacă nu folosiți cuțitul pentru o perioadă lungă de timp, este recomandabil să îl înfășurați într-o țesătură uscată sau în hârtie de ziar. Uleiul de cerneală folosit la tipărirea ziarelor va proteja lama de o eventuală coroziune
- Lama poate fi ștearsă cu o cârpă înmuiată în ulei ca parte a îngrijirii, crescând rezistența la coroziune
- Depozitați cuțitul într-un loc sigur
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
Greutate: | 0.54 kg |
Dimensiune: | 16 cm |
Lungimea lamei: | 16 cm |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Cuțit japonez Santoku |
Seria: | MIYABI 5000MCD |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
Producător: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!