Cuțit Santoku PROFESSIONAL "S" 18 cm, Zwilling
Cod: ZW31120181Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitele din seria PROFESSIONAL "S" sunt populare în întreaga lume pentru manopera lor minuțioasă, distribuția optimă a greutății și utilizarea sigură. Acestea sunt cuțite clasice cu un design cu trei nituri, care se mândresc cu o ascuțire ridicată și de lungă durată, datorită utilizării unui oțel special și ascuțirii manuale precise. Bucătarii profesioniști din întreaga lume au încredere în ele, încercați-le și dumneavoastră! După prima utilizare, nu veți mai dori să schimbați. Parte din această serie este, de exemplu, acest cuțit asiatic versatil Santoku.
Seria PROFESSIONAL "S"
- Un clasic printre cuțitele de calitate
- Mâner ergonomic din material sintetic în design tradițional cu trei nituri
- Gardă de protecție Standard
- Tranziție lină între gardă și mâner
- Oțel special produs pentru ZWILLING J. A. Henckels
- Lamă FRIODUR®, întărită la îngheț
- Cuțit SIGMAFORGE® - forjat dintr-o singură bucată
- Duritate aprox. 57 HRC pe scara Rockwell
- Măcinare manuală
- Controlul lamei laser
- Garanție pe viață împotriva defectelor de fabricație ale lamei
- Cuțitele pot fi spălate în mașina de spălat vase - cu toate acestea, se recomandă spălarea manuală
- Lungimea lamei: 18 cm
Tehnologii și materiale utilizate:
Pentru producția cuțitelor a fost folosit un oțel special de înaltă calitate, cu o cantitate optimă de crom și carbon, produs în conformitate cu cerințe speciale exclusiv pentru ZWILLING J. A. Henckels. Cu o duritate Rockwell de aproximativ 57 HRC, acest oțel este flexibil, are o bună performanță inițială de tăiere, o durată de viață lungă a lamei și o rezistență perfectă la coroziune. Cuțitele fabricate din acest oțel special sunt, de asemenea, ușor de ascuțit. Ceea ce confirmă că în producție se folosește „rețeta" corectă este faptul că peste 100 de milioane de cuțite au fost deja fabricate din această rețetă fără a schimba compoziția oțelului.
În plus, proprietățile oțelului sunt îmbunătățite în continuare în scopul producerii cuțitelor prin metoda specială patentată FRIODUR®de călire, prin care oțelul este înghețat la -70 °C după ce a fost încălzit la o temperatură de peste 1000 °C și călit, iar apoi este încălzit de încă două ori la o temperatură de aproximativ 250 °C. Structura moleculară rezultată crește semnificativ duritatea, tenacitatea și rezistența la coroziune a cuțitului.
Lama cuțitului este forjată dintr-o singură bucată de oțel, folosind metoda SIGMAFORGE®, care îmbunătățește proprietățile oțelului. Lamele forjate în acest mod au o structură mai densă și mai omogenă, ceea ce asigură o mai mare rezistență, tenacitate și rezistență la tocire.
Lama stabilă și geometria perfectă a lamei au ca rezultat o performanță de tăiere excepțională și un control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort. Forma leagănului ajută la utilizarea intuitivă a cuțitului pentru o tăiere ușoară și precisă.
Bolsterul Standard este integrat ca parte a lamei într-o singură bucată de oțel. Asigură distribuirea corectă a greutății, protejează degetele de alunecarea pe lamă și asigură un control precis al cuțitului.
Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla la mașina de spălat vase. Mânerele sunt atașate prin trei nituri. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor, astfel încât cuțitele îndeplinesc standarde stricte de igienă.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite Santoku |
---|---|
Greutate: | 0.27 kg |
Dimensiune: | 18 cm |
Lungimea lamei: | 18 cm |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Cuțit japonez Santoku |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Producător: | ZWILLING |
Margin-category: | B |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!