Cuțit de bucătar CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
Cod: DNGRSXLKH108Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțit japonez robust, foarte ascuțit GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive din oțel damascat cu un design impresionant și de cea mai înaltă calitate. Oțelul strălucitor, de înaltă calitate și o frumoasă fosilă de mamut fac o pereche perfectă, iar rezultatul final este absolut fascinant. Fiecare cuțit este verificat manual și la o duritate de aproximativ 60 HRC atinge o ascuțime extraordinară până la extremă. Coloana vertebrală a cuțitului și lama se îngustează până la un punct pentru utilizarea versatilă a puterii excepționale de tăiere.
Felierea, tranșarea, curățarea cărnii, fructelor și legumelor - nimic nu va fi o problemă pentru acest cuțit unic în stil japonez. Cuțitul de bucătar GYUTO Samurai este, de asemenea, potrivit pentru tăierea verdețurilor, legumelor și nucilor datorită vârfului său mai înalt. Lama lungă și mânerul în stil occidental vă oferă cel mai bun control atunci când tăiați și feliați. Măiestria japoneză, precizia și noile tehnologii fac ca acest cuțit din oțel damascat să fie unic și inimitabil.
Are un miez de tăiere ultra ascuțit din oțel japonez vg10 care este foarte bine protejat împotriva coroziunii. Oțelul japonez vg10 are o ascuțime de lungă durată la duritatea R62 +/- 1 Rockwell. Miezul din oțel japonez vg10 este cuprins între 66 de straturi de 2 oțeluri inoxidabile damasc, care asigură o durabilitate și o tenacitate excepționale. Lama japoneză perfect echilibrată, conică și precisă, cu un model damascene strălucitor ROSE minimizează frecarea în timpul tăierii și previne ca materialul tăiat să se lipească de lamă. Modelul damascene care amintește de o grădină și de trandafirii înfloriți ROSE este unic, irepetabil și va deveni un simbol al individualității dumneavoastră.
Mânerul ergonomic în stil occidental este realizat din lemn natural Desert Iron Wood și este împodobit cu o fosilă rară de dinte de mamut. Acesta este întotdeauna lustruit manual, are o formă ergonomică și este proiectat pentru un control excelent al mâinii. Forma special concepută a bolterului este potrivită pentru prinderea cuțitului asiatic. Cuțitele din această serie sunt mai mult decât potrivite pentru persoanele cu mâini bune!
Principalele avantaje:
- Cuțit japonez robust, foarte ascuțit și greu
- Tăierea, tranșarea, curățarea cărnii, a fructelor și legumelor
- Oțel de Damasc
- Miez de tăiere foarte ascuțit
- 66 de straturi din 2 oțeluri inoxidabile de damasc
- Ascuțire de lungă durată la duritatea R62 +/- 1 Rockwell
- Lamă japoneză perfect echilibrată, conică și precisă
- Modelul Damascene al acestui cuțit este unic și irepetabil
- Mâner în stil occidental din lemn de fier din deșert
- Decorat cu o fosilă rară a unui dinte de mamut
- Formă ergonomică
- Nu este potrivit pentru mașina de spălat vase
Specificații:
- Lungimea mânerului: 130 mm
- Lungimea lamei: 230 mm
- Lungime totală: 370 mm
- Greutate: 270 g
- Material: oțel damascene, lemn de fier din deșert, fosile de dinți de mamut
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
Greutate: | 2 kg |
Culoare: | Maro |
Material: | Oțel de damasc |
Dimensiune: | 37 cm |
Lungimea lamei: | 23 cm |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Cuțit de bucătar |
Seria: | Dellinger MANMOSU |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
Producător: | Dellinger |
Margin-category: | B |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!