WMF ProfiResist
WMF Profi Resist
Tigaie antiaderentă pentru o viață
Acheter
Inoxidabil, dar neaderent
Grilă de protecție
Suprafața antiaderentă a PermaDur este protejată de o structură din oțel inoxidabil în formă de fagure de miere. Aceasta nu numai că protejează împotriva zgârieturilor, dar permite și o distribuție ideală a grăsimii pentru o rumenire uniformă și o prăjire crocantă.
Suprafață neaderentă PermaDur
Extrem de durabil, fără substanțe nocive. Potrivit pentru prăjirea rapidă, precum și pentru gătitul delicat cu o cantitate mică de grăsime (de exemplu, pentru pește, ouă sau clătite).
Încălzire rapidă și uniformă
Tigăile sunt fabricate din trei straturi de material - miez de aluminiu, interior din oțel inoxidabil 18/10 și exterior din oțel cromat extrem de durabil. Acest material distribuie căldura în mod uniform pe întreaga sa suprafață.
Pentru cuptor și inducție
Tigăile sunt rezistente la temperaturi de până la 260°C și sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv plite cu inducție.
"Satisfacție deplină, nu arde, dar carnea este frumos prăjită. Se spală bine chiar și fără mașină de spălat vase."
Marcela M.
"Tigaia perfectă! Tratamentul profi resist funcționează impecabil. Voi mai cumpăra încă una ;-)"
Dusan E.
Marcela M.
"Tigaia perfectă! Tratamentul profi resist funcționează impecabil. Voi mai cumpăra încă una ;-)"
Dusan E.
WMF Profi Resist - cele mai bune două lumi
Tigăi antiaderente
Tigăi din oțel inoxidabil
WMF Profi Resist
Principalul dezavantaj
Se zgârie rapid
Pentru cei neexperimentați, vasul se lipeste
Cel mai bun din ambele lumi
Principalul avantaj
Întreținere ușoară
Acestea pot fi încălzite la o temperatură ridicată pentru rumenirea și rumenirea rapidă a cărnii.
Prăjit ca într-o tigaie din oțel inoxidabil sau oțel, cu ușurința și confortul unei tigaii antiaderente
Potrivit pentru preparare
Ouăle sau clătitele nu se vor lipi de ele, iar întreținerea este foarte ușoară. Cu toate acestea, friptura este dificil de gătit pe ele - nu pot fi încălzite la o temperatură ridicată, iar crusta și stropii care sunt esențiali pentru aroma cărnii nu se vor forma pe suprafața neaderentă.
Tigăile de oțel sunt ideale pentru gătitul cărnii. Dar acestea necesită puțină îndemânare și experiență. Și mulți oameni pur și simplu nu le găsesc potrivite, în special pentru prepararea alimentelor delicate, cum ar fi peștele sau ouăle.
Versatil.
Cât timp vor dura
Dacă suprafața antiaderentă este zgâriată, aceasta își pierde proprietățile antiaderente. De asemenea, fiți atenți atunci când cumpărați tigăi mai ieftine. Suprafețele antiaderente de calitate slabă pot conține PFOA și alte substanțe nocive care sunt eliberate în mâncare atunci când sunt zgâriate.
Tigăile ușoare pot părea grozave pentru gătit, dar după un an descoperiți adesea că acestea încep să se lase. Tigaia nu se încălzește uniform, iar clătitele vor fi arse pe margini și insuficient făcute în mijloc.
Tigăile ușoare pot părea grozave pentru gătit, dar după un an descoperiți adesea că acestea încep să se lase. Tigaia nu se încălzește uniform, iar clătitele vor fi arse pe margini și insuficient făcute în mijloc.
Sunt deosebit de durabile și durează practic o viață întreagă
O tigaie antiaderentă pentru toată viața.
Rezistă la zgârieturi și poate rezista la temperaturi ridicate pentru rumenirea cărnii.
Rezistă la zgârieturi și poate rezista la temperaturi ridicate pentru rumenirea cărnii.
7 articole în total