Tigaie pentru clătite TITANIUM NOWO 26 cm, pentru inducție, titan, WOLL
Cod: WL226ILProduse asociate
Descriere detaliată a produsului
Important! Gătitul în vasele de gătit WOLL este ca o artă care, atunci când este făcută corect, vă va răsplăti cu cele mai bune părți. Prin urmare, vă rugăm să citiți instrucțiunile WOLL pentru utilizarea corectă a acestora, care se găsesc la sfârșitul acestei descrieri. ↓↓↓
Tigăile de titan antiaderente de top Titanium Nowo de la marca germană WOLL au devenit un clasic pe piețele mondiale în ultimii cincisprezece ani. Această serie combină materiale realizate manual, premium, cu tehnici moderne și un design gândit atent pentru a garanta rezultate excelente la gătit. Calitatea sa înaltă a fost deja dovedită de timp. Nu degeaba Nowo vrea să aibă în numele său numele fondatorului companiei, Norbert Woll.
Tigăile solide Nowo din titan sunt ideale pentru gătit sănătos și eficient din punct de vedere energetic , cu puține sau deloc grăsimi . Suprafața întărită cu titan se mândrește cu proprietăți antiaderente foarte superioare și este foarte rezistentă la zgârieturi. Tigăile sunt ușor de curățat și pot rezista cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase sau la utilizarea, de exemplu, a metalului ustensile de bucătărie.
Prinderea confortabilă este asigurată de mânerul ergonomic din material sintetic, cu mâner antiderapant pentru degetul mare și gaură de agățare. Partea de susținere a mânerului este turnată în turnarea tigăii. Acestea formează o singură unitate, ceea ce asigură o fixare sigură. Un alt avantaj al seriei Keenwo din titan este distribuția și acumularea perfectă a căldurii. Tigăile pot fi utilizate pe toate tipurile de căldură, inclusiv pe inducție, chiar și pentru coacerea în cuptor, până la 250 °C.
Seria Titanium Nowo
- Tigăi de titan premium pentru utilizare zilnică, producție patentată
- Turnat manual, dintr-o singură bucată pentru o rezistență mecanică și termică mai mare
- Îmbinarea măiestriei cu tehnologiile inovatoare
- Solid, stabil din punct de vedere dimensional, potrivit pentru bucătari profesioniști datorită calității sale
- Suprafață antiaderentă foarte rezistentă pentru gătit sănătos, fără grăsimi
- Călit, rezistent la zgârieturi, fabricat fără PFOA
- Datorită rezistenței ridicate a suprafeței, pot fi utilizate și ustensile de bucătărie metalice
- Pentru prepararea alimentelor delicate și pentru prăjirea la temperaturi ridicate
- Baza din oțel feromagnetic cu o grosime de aproximativ 9 mm, fabricată special pentru WOLL
- Distribuție și acumulare perfectă a căldurii, transfer de căldură pe întreaga suprafață
- Economisește până la 1/3 din energie în comparație cu tigăile tradiționale din oțel inoxidabil
- Pentru toate sursele de căldură, ideal pentru plită cu inducție
- Margini întărite pentru o mai bună rezistență la impact
- Conceput pentru o turnare ușoară fără picurare
- Mânere realizate din material sintetic rezistent la căldură, potrivite pentru coacerea în cuptor
- Foarte ușor de curățat, lavabil în mașina de spălat vase
Tehnologii și materiale utilizate
Produsele turnate profesionale WOLL reprezintă produse "Made in Germany" fabricate cu cea mai înaltă calitate de manoperă. Acest lucru este, de asemenea, monitorizat continuu în timpul procesului de producție. În plus, tehnologiile utilizate de WOLL sunt ecologice și au emisii reduse de dioxid de carbon. Toate vasele de gătit WOLL fabricate din aliaj de aluminiu cultivat de înaltă calitate sunt turnate manual, ceea ce le deosebește de producția convențională anonimă din fabrică. Turnarea manuală lentă previne formarea de pungi de aer care reduc calitatea materialului.
Mai multe straturi sunt aplicate la turnarea de aluminiu rezultatăpentru o mai mare antiaderență și durabilitate a vasului de gătit. Înainte de aceasta, suprafața sa este sablată de mai multe ori. Într-o etapă ulterioară, corpul tigăii sau al vasului este întărit cu particule de titan și ars cu o duză cu plasmă la temperaturi extreme de peste 20.000 °C. Astfel, vasele sunt stabile din punct de vedere dimensional și rezistente la deteriorări mecanice. Al doilea strat protejează materialul împotriva coroziunii, în timp ce al treilea strat oferă proprietăți excelente de antiaderență. Ultimul strat superior întărit este întărit antiaderent cu ajutorul unor particule de titan. Pentru proprietățile sale excepționale, acesta este protejat de un secret de fabricație. Metoda unică de fabricare a plăcii de inducție din oțel feromagnetic asigură un fund plat și o încălzire rapidă și uniformă a tigăii, fără pierderi de căldură.
Datorită unui proces special de fabricație, suprafața antiaderentă de înaltă calitate poate rezista la spălarea în mașina de spălat vase sau chiar la utilizarea uneltelor metalice de bucătărie. (Cu toate acestea, pentru o durată de viață mai lungă a ustensilelor de gătit, vă recomandăm să folosiți ustensile mai delicate din lemn sau silicon) Suprafața antiaderentă special întărită WOLL este dovedită pentru o gătire sănătoasă, cu puține sau deloc grăsimi. Este sigur și fără PFOA. Mâncărurile rezultate sunt atât de bogate în vitamine. Datorită rezistenței sale la căldură de până la 250 °C, este potrivit nu numai pentru alimentele delicate, ci și pentru prăjirea la temperaturi ridicate. De asemenea, vasele de gătit Nowo din titan rezistă foarte bine la șocurile de temperatură , putând fi încălzite rapid chiar și fără a folosi grăsimi. Datorită proprietăților sale antiaderente superioare, vasul de gătit este foarte ușor de curățat.
Instrucțiuni de la WOLL privind utilizarea corectă a ustensilelor WOLL
Setul de gătit WOLL-Profi-Guss se încinge foarte repede, așa că este important să mențineți temperatura corectă atunci când prăjiți.
Când prăjiți sau coaceți în grăsime sau ulei, încălziți bine ustensilele de gătit WOLL-Profi-Guss:
- Se încălzește pentru scurt timp WOLL-Profi-Guss gol până la cea mai înaltă turație. Fundul de înaltă calitate se încălzește foarte repede și uniform.
- Se reduce la temperatura dorită în timp și se adaugă grăsimea sau uleiul și ingredientele de copt.
- Faceți un test cu un oală de gătit: pentru a ști dacă grăsimea sau uleiul este la temperatura potrivită, țineți mânerul uscat al unui oală de gătit din lemn în grăsime. Dacă se formează bule mici în jurul acestuia, înseamnă că grăsimea este suficient de fierbinte. Nu ar trebui să începeți să fumați din grăsime, pentru că atunci începe să ardă.
Bateria de gătit WOLL-Profi-Guss este, de asemenea, perfect potrivită pentru a găti carne fără grăsime, de exemplu, datorită suprafeței sale antiaderente de înaltă calitate:
- Când prăjiți carnea fără grăsime, încălziți ustensilele de gătit WOLL-Profi-Guss timp de aproximativ 2 1⁄2 minute pe setarea cea mai înaltă. Verificați dacă tigaia este încălzită corespunzător: cu un deget umed, aruncați câteva picături de apă în tigaie - dacă picăturile "dansează" pe fund, tigaia este la temperatura potrivită; dacă dispar imediat, WOLL-Profi-Guss este deja prea fierbinte.
- Acum puteți reduce aportul de căldură cu aproximativ o treime.
- Carnea trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a fi gătită.
- Acum puneți carnea în farfuria WOLL-Profi-Guss - carnea se va lipi puțin de ea la început.
- Când se desprinde ușor de pe fund, întoarceți-l și prăjiți-l pe partea cealaltă.
- Apoi se prăjește sau se coace carnea până când ajunge la gradul de coacere pe care îl preferați. Sângeros: carnea nu opune rezistență atunci când este presată; mediu rare: rezistență ușoară; rar: carnea abia se îndoaie atunci când este presată.
- Se lasă carnea să se odihnească în cuptor la 90 °C timp de aproximativ 5 minute după ce s-a copt.
Parametri suplimentari
Categorie: | Tigăi pentru clătite franțuzești |
---|---|
Greutate: | 1.18 kg |
Material: | Titan |
Dimensiune: | 26 cm |
Număr bucăți: | 1 ks |
Caracteristici: | Potrivit pentru inducție |
Tip produs: | Tigaie pentru clătite |
Seria: | WOLL Titanium Nowo Induction |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Producător: | WOLL |
Margin-category: | A |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!