Tigăi universale

44 articole în total
212761 univerzalni panev adamant comfort 32 cm cerna hlinik fissler FS159105321000
Set de tigăi CENIT, 2 bucFissler
583 lei
FS45301021000
Tigaie CHOC EXTREME LOQY 28 cm, negru, aluminiu, de Buyer
954 lei
DB836428
Tigaie universală BLUE CARBON 24 cm, albastru oțel, de Buyer
259 lei
DB3502407
Mini tigaie 14 cm, De Buyer
Mini tigaie 14 cm, De Buyer
În stoc (>5 buc.)
166 lei
DB814014
Set de tigăi CENIT, 2 bucFissler
441 lei
FS45300021000
Tigaie pentru prăjit în aer liber FP35 35 cm, fontă, Petromax
310 lei
PET700181
Set de tigăi cu lingură de întors PERMADUR INSPIRE, 24 cm/28 cm, WMF WM546034021
Tigaie universală BLUE CARBON 26 cm, albastru oțel, de Buyer
289 lei
DB3502408
Mini tigaie 12 cm, De Buyer
148 lei
DB814012
Tigaie pentru saute CENIT 24 cm, 2 l, antiaderentă, Fissler
237 lei
FS45300241000
Tigaie universală CENIT 26 cm, negru, aluminiu, Fissler
322 lei
FS045301261000
Tigaie CENIT 28 cm, Fissler
346 lei
FS45301281000
Tigaie universală BLUE CARBON 28 cm, albastru oțel, de Buyer
329 lei
DB3502409
Tigaie antiaderentă INGENIO UNLIMITED L7630632, 28 cm, Tefal
210 lei
TEFL7630632
Tigaie universală LEVITAL+ FLAT 28 cm, negru, aluminiu, Fissler
420 lei
FS110100281000
Tigaie antiaderentă CENIT 20 cm, Fissler
222 lei
FS45300201000
Tigaie SP24 24 cm, inducție, gătit în aer liber, oțel forjat, Petromax PET701263
Tigaie SP32 32 cm, inducție, gătit în aer liber, oțel forjat, Petromax PET701287
Tigaie SP28 28 cm, inducție, gătit în aer liber, oțel forjat, Petromax PET701270
Tigaie din oțel CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
324 lei
DB511028
Tigaie pentru prăjit în aer liber FP30 30 cm, fontă, Petromax
253 lei
PET700167
Sus
Produsele următoare

Tigăi de prăjit - care sunt cele mai bune tigăi pentru prăjit?

Tigăile sunt o necesitate în orice bucătărie. Cele mai comune tipuri de tigăi sunt cele din aluminiu, oțel inoxidabil, cupru sau fontă. Fiecare dintre aceste materiale are propriile caracteristici și avantaje, pe care le puteți citi mai jos sau în ghidul nostru complet despre tigăi aici.

Care sunt cele mai bune tigaii și pentru ce tip de alimente sunt potrivite?

  • tigăi de prăjit din oțel inoxidabil:pentru aproape toate tipurile de alimente pe care doriți să le prăjiți sau să le rumeniți, sunt practic indestructibile, iar materialul oferă o distribuție superioară a căldurii.
  • tigăi din aluminiu sunt cele mai bune pentru a prăji porții individuale de carne, fripturi, burgeri sau ouă prăjite. Tigăile din aluminiu sunt ușoare și foarte bune la distribuirea căldurii, dar nu uitați că nu rețin foarte bine căldura, așa că atunci când adăugați alimente în tigaia fierbinte, temperatura va fluctua.
  • tigăi de prăjit din fontă sunt cele mai bune pentru fripturi, dar și pentru a prăji și rumeni diferite tipuri de alimente. Totuși, trebuie să vă amintiți să nu le folosiți pentru alimente precum roșiile și alte ingrediente acide, peștele delicat, ouăle sau deserturile
  • tigăi din cupru se încălzesc și se răcesc rapid, au un aspect frumos și sunt o decorațiune excelentă a fiecărei bucătării, sunt perfecte pentru a găti alimente care necesită o căldură constantă și un control precis al temperaturii (pentru pește, sosuri sau dulciuri, cum ar fi caramelul), dar nu trebuie folosite cu ingrediente acide, cum ar fi sucul de lămâie, vinul sau roșiile

Cumpărarea tigăii potrivite depinde și de tipul de alimente pe care le prăjiți de obicei, de tipul de aragaz pe care îl folosiți și de numărul de persoane pentru care gătiți de obicei. De asemenea, puteți consulta selecția noastră de woks and tigăi pentru grătar.

Sunt tigăile antiaderente bune pentru prăjire și de ce bucătarii profesioniști le urăsc?

Tigăile antiaderente sunt foarte confortabile și ușor de utilizat și mulți oameni adoră să le folosească pentru tot felul de sarcini culinare, inclusiv pentru prăjire, rumenire sau fierbere. Totuși, trebuie să știți că, de obicei, acestea sunt foarte delicate și este ușor să le distrugeți învelișul antiaderent prin utilizarea unor ustensile de bucătărie nepotrivite sau a unor substanțe chimice prea puternice și abrazive. Acesta este motivul pentru care bucătarii profesioniști nu le folosesc în bucătăriile profesionale sau în restaurantele în care se folosesc în permanență tigăi de prăjit.

Cu toate acestea, tigăile antiaderente sunt instrumente excelente pentru a fi folosite acasă, iar combinația de oțel inoxidabil și funcționalitate antiaderentă este perfectă pentru toate tipurile de bucătari casnici, inclusiv pentru începătorii totali. Folosiți tigăile antiaderente, în special pentru mâncăruri cu ouă, legume, păsări de curte și pește delicat.

Cât de des ar trebui să înlocuiți tigăile antiaderente?

Conform unor reguli generale, ar trebui să le înlocuiți aproximativ o dată la cinci ani, dar trebuie să vă uitați la tigaie din când în când și, dacă observați că este deformată, zgâriată sau decolorată, trebuie să încetați imediat să o mai folosiți.

Ce tigăi de prăjit sunt cele mai bune?

În Kulina veți găsi o mulțime de tigăi fiabile, de înaltă calitate, fabricate de producători bine-cunoscuți, cum ar fi Zwilling, Fiskars, Fissler, Woll sau WMF. Alegerea depinde de materialul pe care îl preferați și de câți bani doriți să investiți în tigaie. Alegeți Tefal dacă sunteți în căutarea unei tigaii antiaderente ieftine sau mergeți la de Buyer dacă vă puteți permite o tigaie premium de la un producător francez legendar.

Cum să vă îngrijiți tigăile de prăjit?

Dacă ați investit bani într-o tigaie de bună calitate, ar trebui să o îngrijiți într-un mod adecvat, care să îi asigure o utilizare îndelungată și sănătoasă. Cum să vă întrețineți tigaia? Urmați aceste reguli simple pentru a vă bucura de tigaie pentru o perioadă lungă de timp:

  • folosiți numai ustensile din silicon pe tigăile antiaderente,
  • spălați întotdeauna tigăile de mână, nu folosiți detergenți puternici,
  • uscați tigăile imediat după ce le-ați spălat,
  • evitați schimbările majore de temperatură (nu puneți niciodată o cratiță fierbinte sub apă rece),
  • încercați să evitați alimentele acide și spray-urile de gătit cu aerosoli,
  • acoperiți tigaia, după ce o uscați, cu un strat subțire de ulei,
  • depozitați-vă corect tigăile