Sucitoare

2 articole în total
Rulou de rulare GRIP-PIN 40108 Joseph Joseph 40 cm
172 lei
JS40108
Sucitor NBA141 50 cm, bambus, Pebbly
137 lei
PEBB3760132813851

Rulouri de rulat - pentru a da aluatului grosimea și textura dorită

La ce se folosesc ace de rulare?

Rulatorul este un instrument de gătit în formă de cilindru, cu două mânere la ambele capete, care se folosește pentru aplatizarea și modelarea aluatului . În panificație, dar și în gătit (găluște, de exemplu), rulourile sunt adesea folosite pentru a întinde aluatul la grosimea dorită pentru fursecuri, produse de patiserie etc. Un rulou este adesea folosit de brutari alături de un răzuitor de aluat și o foaie de copt.

Pe Kulina vă oferim role de rulou de calitate, inclusiv role de rulou de la renumita marcă Joseph Joseph care vă vor ajuta să întindeți aluatul la grosimea și dimensiunea dorită datorită discurilor reglabile și a măsurii integrate.

Care sunt cele 2 tipuri de ace de rulare?

Există două tipuri majore de ace de rulat, care sunt ace de rulat în formă de tijă și ace de rulat în stil franțuzesc.

Role de rulou de tip tijă: Aceste role de rulat au adesea o formă cilindrică lungă și îngustă și sunt construite din lemn masiv sau metal. Sunt simplu de utilizat și sunt perfecte nu numai pentru a întinde aluatul delicat de patiserie, ci și pentru a zdrobi alimente tari, cum ar fi migdalele, fursecurile și biscuiții. Mânerele de la fiecare capăt facilitează rularea și asigură o prindere confortabilă și un control deplin.

Role de rulou în stil francez: Aceste role de rulat au o formă conică, cu capete mai înguste și un mijloc mai gros și sunt adesea construite dintr-o singură bucată de lemn. Acestea nu au mânere și, în schimb, folosesc greutatea acului de rulat și presiunea utilizatorului pentru a întinde aluatul.

Ar trebui ca un ac de rulare să fie greu?

Răspunsul este... depinde! Un rulou mai greu poate ajuta la aplicarea unei presiuni mai mari asupra aluatului, ceea ce poate fi util atunci când lucrați cu aluat mai gros. De asemenea, ar putea fi utilă atunci când încercați să neteziți un aluat care este elastic.

Totuși, pentru aluaturi delicate, cum ar fi aluatul de pufuleți sau cel de phyllo, este mai bine să folosiți un rulou mai ușor, deoarece este mai ușor de manevrat. De asemenea, un rulou mai ușor necesită mai puțin efort și poate fi mai confortabil de folosit.

În concluzie, alegerea unui rulou perfect depinde de preferințele dvs. personale, de cele mai populare rețete și de rezultatele pe care doriți să le obțineți.

Și dacă sunteți un fan al coacerii, nu uitați să consultați oferta noastră de accesorii de copt pentru cele mai bune și practice instrumente de copt.