Staub
Staub – obligatoriu pentru fiecare bucătărie
Compania Staub, specializată în producția de fontă emailată cratițe și vase pentru cuptor a fost fondată de către Francis Staub în 1974 și, în prezent, este deținută de către Zwilling J. A. Henckels - o companie germană care deține, de asemenea, Zwilling, Ballarini, Miyagi, Demeyere și Henckels Int.
Acasă e unde este cratița Staub
Marca Staub își are originea în Merville, Franța, și este locul unde au fost create oalele sale de înaltă calitate din fontă și cuptoarele olandeze (sau mai degrabă franceze), combinând măiestria tradițională cu tehnologia de ultimă oră.
Ideea din spatele brandului Staub a fost de a oferi oale și ustensile de gătit care să dureze ani de zile și să le permită oamenilor să-și împărtășească dragostea și pasiunea pentru gătit. Iar acest lucru este exact ceea ce spune fiecare produs Staub, cu calitatea sa fiabilă și aspectul său frumos și lucios.
De ce își merită produsele Staub prețul?
- Oalele Staub sunt foarte grele din fontă are o masă termică mai bună decât orice alt material.Ca urmare, vasele de cuptor și caserolele Duch păstrează căldura mai mult timp și sunt perfecte pentru a servi mâncarea pe masă.
- vasele nu sunt doar grele, ci și groase, ceea ce face ca ceramica Staub să fie foarte rezistentă la ciobire și durabilă
- Staub a adus procesul de emailare a produselor sale la perfecțiune și straturile multiple de email contribuie la rezistența la ciobire și zgârieturi. Smalțul puternic oferă, de asemenea, o suprafață neaderentă pentru obiecte, ceea ce le face ușor de curățat
- un capac ca niciun altul - capacul special format al cratiței Staub are proprietăți excelente de reținere a umezelii, datorită sistemului de auto-irigare care asigură un efect continuu de picurare uniform peste conținutul vasului. Acest lucru previne uscarea cărnii, legumele rămân moi, iar fiecare ingredient își păstrează aroma completă.
- interiorul tuturor vaselor Staub este emailat cu un finisaj negru mat de înaltă calitate, cu proprietăți ideale pentru arderea, prăjirea și caramelizarea alimentelor
- fonta păstrează valorile nutritive și aromele depline pentru fiecare ingredient
- Oalele Staub și alte vase de copt sunt făcute să dureze generații întregi, astfel încât nu este nevoie să le înlocuiți după câțiva ani, ceea ce înseamnă că economisiți bani și protejați mediul înconjurător.
- Vasele de gătit Staub sunt disponibile într-o gamă largă de culori care le conferă un aspect rustic și care vor arăta bine pe orice masă.
În concluzie, arată la fel de bine cum se gătește! Nu e de mirare că bucătarii profesioniști și pasionații de gătit din întreaga lume iubesc această marcă și că puteți vedea oalele Staub în cele mai bune emisiuni culinare și în bucătăriile celor mai bune restaurante și bucătari.