Site, strecurători și pâlnii

2 articole în total
Set preparare salate MULTI-PREP, 5 buc, Joseph Joseph
316 lei
JS20154
Uscător de salată GOOD GRIPS 4,1 l, transparent, sticlă, OXO
469 lei
OXO11262700

Strecurătoare, strecurătoare și pâlnii - o necesitate în bucătăria dvs

Strecurătoarele, strecurătoarele și pâlniile sunt accesorii de bucătărie esențiale (consultați aici ghidul nostru de cumpărături cu 10 produse indispensabile pentru bucătărie). Veți avea nevoie de ele pentru diverse sarcini de bucătărie, așa că asigurați-vă că alegeți accesoriile potrivite care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

Care este diferența dintre o strecurătoare și o strecurătoare?

Atât strecurătoarele, cât și strecurătoarele au găuri folosite pentru a scurge lichidele din alimente după ce le gătești sau le speli. Principala diferență între ele este că o strecurătoare este de obicei o ustensilă mai mare, în formă de castron, cu găuri mai mari în pereți și în partea de jos și destul de des are picioare care vă permit să o puneți în chiuvetă, în timp ce o strecurătoare este un dispozitiv în formă de castron, dar cu o plasă fină, adesea echipat cu un mâner lung la un capăt și unul mic în partea opusă, astfel încât să o puteți atârna deasupra unei oale sau să o puteți ține. Plasa mică a unei strecurătoare poate fi folosită pentru o filtrare mai mare și pentru a face piure de legume. Totuși, ambele pot fi folosite pentru scurgerea pastelor!

Pe de altă parte, pâlniile sunt utilizate pentru a canaliza lichidele sau substanțele cu granulație fină în recipiente cu deschideri mici. Scopul utilizării pâlniei este de a reduce la minimum scurgerile în timpul transferului lichidului în recipient. Puteți folosi o pâlnie pentru sucuri de casă (cum ar fi sucul de zmeură), tincturi și lichioruri. O pâlnie cu gură largă poate fi folosită pentru a pune gemurile de casă în borcane.

Cum se curăță strecurătoarea?

Curățarea strecurătoarei poate părea dificilă, mai ales dacă plasa de oțel este destul de fină. Va fi mai ușor dacă amestecați niște apă caldă și câteva picături de detergent de vase și înmuiați strecurătoarea într-un bol de bucătărie timp de aproximativ 15 minute. Apoi, clătiți-l pentru a îndepărta apa cu săpun. Cu toate acestea, evitați să folosiți clor sau înălbitor sau apă extrem de fierbinte, deoarece acestea pot deteriora oțelul inoxidabil și pot provoca ruginirea acestuia. În plus, încercați să spălați strecurătoarea imediat după utilizare pentru a facilita curățarea.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați o strecurătoare sau o strecurătoare?

Atunci când cumpărați o strecurătoare sau o strecurătoare pentru bucătăria dumneavoastră, asigurați-vă că luați în considerare următoarele:

Material:

Bambusul, plasticul și oțelul inoxidabil sunt doar câteva dintre materialele folosite pentru fabricarea strecurătoarelor, a strecurătoarelor sau a pâlniilor. Asigurați-vă că materialul pe care îl alegeți este sigur pentru alimente, foarte durabil și rezistent la rugină. Nu uitați că plasticul de calitate slabă, ieftin, atunci când este utilizat la temperaturi ridicate, poate elibera substanțe dăunătoare și de aceea, pe Kulina, oferim numai materiale certificate, fără BPA, sigure pentru alimente.

Mărime:

Gândiți-vă la cât de multă mâncare gătiți de obicei. Dacă gătiți multe paste pentru că aveți o familie numeroasă sau dacă gătiți de obicei cantități mari de legume pentru cină, este posibil să aveți nevoie de o strecurătoare mai mare.

Dacă sunteți un fan al pastelor, puteți verifica, de asemenea, vasele noastre pentru paste, care sunt echipate cu strecurătoare potrivite, care vor ține și scurge o cantitate mare de paste. Iar dacă vă pasă de sănătate, s-ar putea să vă intereseze și oferta noastră de vase și inserții de abur care vă vor ajuta să gătiți legumele la abur - astfel veți păstra mai multe substanțe nutritive decât dacă gătiți legumele în apă.

Plasă/găuri:

Fiecare strecurătoare sau strecurătoare are găuri de dimensiuni diferite. Tipul cu ochiuri mai fine poate fi utilizat pentru amestecuri de fructe/legume și are o funcție de filtrare ridicată. Colierele au găuri mai mari, așa că nu le puteți folosi pentru a clăti boabe de hrișcă, de exemplu. Gândiți-vă la alimentele pe care le preparați de obicei și alegeți accesoriul care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Pe Kulina veți găsi o gamă largă de strecurătoare, strecurătoare, linguri de strecurătoare, pâlnii, pâlnii, precum și linguri cu fantă - toate de la producători de renume, cum ar fi Koziol, WMF, și Joseph Joseph. Verifică-ne!