Sare de bucătărie

4 articole în total
Sare franceză de mare, 335 g, Nicolas Vahé
62 lei
NV104981004
Sare cu vin roșu și frunze de dafin, 340 g, Nicolas Vahé
56 lei
NV104981016
Amestec de sare și piper EVERYDAY MIX 310 g, Nicolas Vahé
62 lei
NV104981007
Sare cu parmezan și busuioc, 320 g, Nicolas Vahé
61 lei
NV104981000

Săruri gourmet și aromate - un mic răsfăț pentru bucătăria ta sau pentru prietenul tău...

Sarea - este importantă în gătit?

Sarea, la fel ca și piperul - este unul dintre cele mai populare condimente care condimentează mâncărurile noastre de mii de ani. Orice bucătar ar spune, probabil, chiar că sarea este unul dintre cei mai mari prieteni ai omenirii! S-au purtat războaie pentru ea, s-ar putea ca salariile să fi fost plătite în ea, i-a ajutat pe oameni să-și vindece rănile și putea chiar să aducă noroc!

Care sunt principalele roluri ale sării în bucătărie? Este sănătos?

Sarea aduce mai multă savoare, fiind un nutrient esențial și un conservant alimentar. Și, deși adăugarea de prea multă sare în mâncăruri poate fi nesănătoasă, sarea este un nutrient esențial pentru viața umană - echilibrează fluidele din sânge, menține o tensiune arterială sănătoasă și reglează funcția musculară și impulsurile nervoase.

Sarea - cu ce o poți aromatiza și cum să o servești?

Nu uitați că sarea potențează aroma naturală a ingredientelor, dar dacă vă este teamă să nu adăugați prea multă sare în mâncare, puteți să o sărați doar puțin și să aduceți la masă sare de calitate superioară, pură sau aromată. Sarea - spre deosebire de piper, nu trebuie să fie proaspăt măcinată (nu conține compuși volatili care se eliberează prin măcinare și nu se învechește), dar este posibil să doriți să folosiți o mașină de măcinat sau un mortar pentru a obține dimensiunea corectă a sării pentru preparatul dumneavoastră.

Pe Kulina vă oferim o selecție interesantă de săruri și condimente naturale și sănătoase. Arată foarte bine pe raftul din bucătărie sau pe blatul de lucru, precum și pe masă, oferind oaspeților dvs. cantitatea potrivită de aromă pentru mâncărurile lor și oferind gusturi noi.

Ce ingrediente se folosesc de obicei pentru a aromatiza sarea?

  • ierburi uscate
  • citrice sau roșii uscate
  • alte condimente

La ce poți folosi sarea aromată?

Folosiți amestecurile noastre de sare pentru a condimenta toate tipurile de mâncăruri, chiar și pe cele mai simple! Puteți folosi sare aromatizată pentru:

  • toate tipurile de salate și verdețuri
  • peste carne și pește
  • peste legume și cartofi la cuptor
  • mâncăruri de paste
  • pâine de calitate superioară cu... felii de roșii
  • deserturi (sarea cu ardei iute uscat merge deosebit de bine cu ciocolata!)