Formă pentru tort ELASTOMOULE pentru 20 de mini brioșe canelate cu diametrul de 3,5 cm, de Buyer
Cod: DB185621Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Forma profesională din silicon pentru 20 de mini-brioșe ⌀ 3,5 cm Elastomoule® este potrivită atât pentru prepararea la cald, cât și la rece. Formă perfectă cu margini ascuțite pentru o prezentare perfectă a creațiilor dumneavoastră.
Formele profesionale de silicon Elastomoule® de la compania franceză de Buyer sunt liderul absolut al pieței. Datorită materialului special - spumă de silicon care conține praf metalic, aceste forme sunt extrem de conductive termic și garantează rezultate perfecte. Prăjitura va fi gătită uniform, cu un strat caramelizat pe toată suprafața. Formele Elastomoule® pot rezista la temperaturi cuprinse între -70°C și +300°C, ceea ce le face potrivite atât pentru coacere, cât și pentru depozitarea ulterioară în congelator. Culinarii francezi folosesc aceste forme pentru a pregăti diverse aperitive și deserturi, atât coapte, cât și ne-coapte. Sunt, de asemenea, potrivite pentru diverse creme de ouă, spumă bătută, aspics etc.
Forme profesionale de silicon Elastomoule® de Buyer pe scurt:
- spumă de silicon flexibilă și neaderentă cu praf metalic
- transfer de căldură extrem de rapid datorită microbulilor din material
- caramelizarea perfectă a conținutului prăjit
- sistem patentat
- potrivit pentru coacere și congelare, poate rezista la temperaturi de la -70°C la +300°C
- calitate profesională
Utilizarea formelor Elastomoule®:
- Spălați formele cu apă cu săpun sau în mașina de spălat vase înainte de a le folosi pentru prima dată. Ungeți forma doar cu puțin ulei sau unt înainte de prima utilizare. Acest lucru nu va fi necesar pentru utilizarea ulterioară.
- Dacă folosiți formele în cuptor, puneți-le direct pe grătar, nu pe foaia de copt. Grila va duce la o circulație mult mai bună a căldurii și la o gătire mai uniformă a conținutului. Grila trebuie să fie plasată în partea inferioară a cuptorului.
- Temperaturile utilizate pentru coacerea în formele de silicon Elastomoule® sunt aceleași ca și în cazul tăvilor de copt convenționale.
- Nu utilizați în cuptor în modul grill, razele infraroșii pot deteriora grav formele.
- Poate fi utilizat în cuptorul cu microunde.
- Nu introduceți niciodată în cuptor dacă vreuna dintre cavitățile formei este goală! În spațiile goale se stropește puțin ulei sau se presară făină.
- Nu folosiți un cuțit sau alte obiecte ascuțite pentru a manipula forma.
- Ușor de curățat sub jet de apă sau în mașina de spălat vase.
O specialitate franțuzească - prăjiturile Canelés de Bordeaux, cunoscute și sub numele de cannelé Bordelais, sunt absolut magice. Prăjiturele mici cu o aromă bogată de rom și vanilie, închise sub o crustă crocantă de caramel. Această rețetă populară a fost dezvoltată în urmă cu aproximativ 300 de ani de un bucătar necunoscut din Bordeaux. De atunci, acesta a suferit numeroase modificări. O suprafață lucioasă, de culoare maro închisă până aproape neagră, un gust dulce-amărui la prima îmbucătură, o crustă crocantă de caramel dulce, perfect contrastată cu un centru delicat, parfumat cu vanilie și rom - aceasta este caracteristica de bază a acestui desert. Aceste prăjituri mici bundt au revenit în prim-plan după ani de zile, iar în timp vor rivaliza cu siguranță cu Crème brûlée pentru cel mai popular desert caramelizat. Acestea sunt coapte în forme speciale - fie din cupru cu interior staniu, fie în forme mai moderne din silicon. Acestea sunt adesea servite cu coniac sau vin, așa cum se obișnuia să se întâmple la degustările tradiționale franceze.
Rețetă pentru 12-16 prăjituri bundt, în funcție de mărimea formei
1/2 litru de lapte
2 ouă întregi
2 gălbenușuri de ou bătute
1/2 păstaie de vanilie sau 1/2 linguriță de extract de vanilie
3 - 4 linguri de rom
1 cană de făină simplă
1 cană de zahăr din trestie
2 linguri de unt
unt pentru a unge formele
zahăr pentru presărat
Procedura:
1. Cu o zi înainte: se fierbe laptele cu vanilie și unt.
2. După încălzire, se lasă să se răcească încet
3. Se amestecă făina și zahărul, apoi se adaugă ouăle și gălbenușurile, se adaugă totul la amestecul fierbinte de lapte și vanilie
4. Se amestecă ușor pentru a obține o masă lichidă și omogenă, ca pentru clătite, se lasă să se răcească, apoi se adaugă romul.
5. Se pune la frigider timp de 24 de ore (maximum 48 de ore).
6. Când sunteți gata să coaceți canelurile: preîncălziți cuptorul la 250°C.
7. Se ung generos formele cu unt și se pudrează cu zahăr.
8. Se toarnă aluatul în forme până la 3/4 .
9. Așezați formele pe o foaie de copt, coaceți-le la foc mare timp de 5 minute, apoi reduceți la 175°C și coaceți-le timp de 1 oră. (În funcție de cuptorul dumneavoastră, timpul corect poate fi de până la 1 oră și un sfert!) Vor avea o crustă maronie deasupra și vor fi umede în interior.
10. Scoateți-le cu grijă din forme cât sunt încă fierbinți. Se lasă să se răcească.
11. Se servește cu ceai sau cafea la micul dejun sau cu un pahar de vin sau coniac la sfârșitul după-amiezii sau seara.
Poftă bună!
Parametri suplimentari
Categorie: | Forme pentru chec |
---|---|
Greutate: | 0.2 kg |
Material: | Silicon |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Tavă de copt |
Seria: | de Buyer Elastomoule® |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Producător: | de Buyer |
Margin-category: | B |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!