Picurători
9 articole în total
Plicuri - o modalitate elegantă de a vă servi vinul
Care sunt avantajele folosirii unui vărsator de vin?
În timpul turnării vinului, un vărsator de vin este un element util, deoarece oferă următoarele beneficii:
- Controlul fluxului de vin: Un vărsator de vin are a vinului ajută la controlul fluxului de vin pe măsură ce acesta este turnat, reducând astfel probabilitatea de a vărsa și de a picura.
- Aerare: Anumite dispozitive de turnare a vinului sunt concepute pentru a aerisi vinul în timp ce este turnat, sporind aroma și parfumul băuturii.
- Comoditate: Vărsatoarele de vin sunt ușor de utilizat și nu necesită o pregătire specializată. Pur și simplu atașați dispozitivul de scurgere la gâtul sticlei și sunteți gata să turnați.
În Kulina, avem dozatoare de la producători de renume precum WMF și Zwilling, care sunt atât elegante, cât și ușor de utilizat. De asemenea, avem o ofertă largă de dopuri de vin și tirbușoane care fac din deschiderea sticlelor de vin o joacă de copii.
Care este diferența dintre un vărsator de vin, un dop de vinși un decantor de vinvin?
La servirea vinului, un vărsator de vin, un dop de vinși un decantor de vin vin sunt diferite tipuri de echipamente care sunt utilizate pentru diferite sarcini.
- Un vărsator de vin este un instrument utilizat pentru a gestiona fluxul de vin în timp ce îl toarnă într-un pahar. Un vărsator de vin este adesea format dintr-un accesoriu asemănător cu o gură care se potrivește peste gâtul sticlei de vin și ajută la menținerea feței de masă și a blatului fără vărsături, picături și pete. Anumite dispozitive de turnare a vinului sunt concepute pentru a aerisi vinul în timp ce este turnat, sporindu-i aroma și parfumul.
- În al doilea rând, se poate spune că dop de vin este un instrument folosit pentru a închide o sticlă de vin care a fost deschisă pentru a păstra aroma și parfumul vinului. Dopurile de vin sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi diferitelor sticle și pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale. Un dop de vin se folosește de obicei după ce o sticlă a fost deschisă sau după ce vinul nu a fost consumat în întregime și a mai rămas ceva în sticlă.
- Decantoare de vin, pe de altă parte, sunt recipiente în care se toarnă vinul înainte de a fi servit. Acestea au de obicei o bază mare și un gât mic și sunt construite din sticlă. Principalul scop al decantoarelor de vin este de a elimina orice sediment care s-ar fi putut acumula în sticlă de-a lungul timpului, ceea ce poate afecta gustul și textura vinului.