Pensule de patiserie

32 articole în total
Tel INGENIO K1181714, oțel inoxidabil, Tefal
84 lei
TEFK1181714
Pensulă pentru patiserie PROFI PLUS, silicon, WMF
110 lei
WM1874986030
Pensulă pentru patiserie PRO, silicon, Zwilling
132 lei
ZW37160011
Tel STEEL 22 cm, argintiu, oțel inoxidabil, OXO
77 lei
OXO1050058
Tel GOOD GRIPS 28 cm, negru, oțel inoxidabil, OXO
64 lei
OXO74291
Tel PRO S, ZWILLING
Tel PRO S, ZWILLING
În stoc (3 buc.)
101 lei
ZW37160026
Tel PROFI PLUS 25 cm, WMF
Tel PROFI PLUS 25 cm, WMF
În stoc (>5 buc.)
110 lei
WM1871146030
Tel cu bilă PROFI PLUS 27 cm, silicon, WMF
159 lei
WM1873006030
Tel PRO, Zwilling
Tel PRO, Zwilling
În stoc (2 buc.)
132 lei
ZW37160006
Tel PROFI GOMA 25 cm, de Buyer
142 lei
DB261025
Tel GOMA 35 cm, de Buyer
Tel GOMA 35 cm, de Buyer
În stoc (3 buc.)
176 lei
DB261035
Tel EVA TRIO 30 cm, oțel inoxidabil cu strat de silicon, Eva Solo ES118330
Tel EVA TRIO 25 cm, oțel inoxidabil, Eva Solo
123 lei
ES118225
Tel PROFI PLUS 30 cm, WMF
Tel PROFI PLUS 30 cm, WMF
În stoc (>5 buc.)
126 lei
WM1871156030
Tel pentru prăjituri STEEL 34 cm, argintiu, oțel inoxidabil, OXO OXO3128500
Tel ORIGINAL PROFI 20 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler
124 lei
FS084028200000
Tel ORIGINAL PROFI 25 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler
139 lei
FS084028250000
Tel 32 cm, verde, silicon, Lékué
58 lei
LKL0207018V28U220
Tel GOOD GRIPS 18 cm, negru, oțel inoxidabil, OXO
52 lei
OXO11362100
Perie de patiserie GREEN TOOLS 19 cm, verde, silicon, Eva Solo
99 lei
ES531545
Tel ORIGINAL PROFI 25 cm, mic, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler FS084028040000
Tel EVA TRIO 25 cm, oțel inoxidabil cu strat de silicon, Eva Solo ES118325
Tel INGENIO, Tefal
Tel INGENIO, Tefal
În stoc (>5 buc.)
64 lei
TEFK2071714
Ustensilă pentru patiserie 18 cm, Eva Solo
89 lei
ES118005
Sus
Produsele următoare

Pensule de patiserie - dați prăjiturilor dvs. acea atingere dorită

Ce este o pensulă de patiserie?

O pensulă de patiserie este o ustensilă de bucătărie folosită pentru a întinde lichide, cum ar fi gălbenușul de ou, untul topit, glazuri și marinate și pentru a unge alimentele. Pensulele de patiserie sunt realizate fie cu un mâner din lemn, fie din plastic, iar periile lor sunt fie naturale, fie din silicon (pensulele din silicon sunt probabil cele mai populare).

La Kulina, oferim o selecție largă de perii de patiserie premium de la mulți producători de renume, inclusiv de Buyer, Zwilling și WMF.

La ce poți folosi o pensulă de patiserie?

Pensulele de patiserie sunt folosite pentru a unge cu ou bătut tartele, plăcintele sau alte produse de patiserie, pentru a sigila marginile ravioli sau găluște, . De asemenea, poate fi folosită pentru a stropi un tort cu o glazură dulce sau un sirop simplu (pentru glazură este mai bine să folosiți o spatulă de glazură).

De asemenea, îl puteți folosi pentru a unge curcanul sau alte fripturi sau pentru a unge carnea la grătar cu sos bbq. Pentru alte unelte necesare pentru a vă face grătarul, consultați colecția noastră de ustensile pentru grătar.

O pensulă de patiserie poate fi, de asemenea, înmuiată în apă și folosită pentru a îndepărta cristalele de zahăr de pe marginea unei cratițe atunci când se prepară caramel sau bomboane de casă.

Care sunt tipurile de perii de patiserie?

Există multe tipuri diferite de perii de patiserie disponibile pe Kulina:

  • Perii din peri naturali: perii naturali au mai multe șanse de a crea un strat uniform de unt topit sau de glazură fără a lăsa urme. aceste perii sunt compuse din silicon sau nailon. Acestea sunt ușor de întreținut și rezistente la căldură. Pensulele de patiserie din lemn cu peri naturali nu pot fi spălate în mașina de spălat vase.
  • Pensule de silicon: mai puțin costisitoare decât pensulele din peri naturali, pensulele de patiserie din silicon au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Acestea sunt mai durabile și mai rezistente la mașina de spălat vase, sunt ușor de curățat și nu rețin arome sau mirosuri.
  • Perii cu mâner lung: Aceste perii au mânere mai lungi care permit să ajungă mai ușor în interiorul cuptorului, ceea ce le face perfecte pentru a picura marinate, sosuri sau glazuri peste cărnuri și produse de patiserie în cuptor.