Pensule de patiserie

1 articole în total
Perie de patiserie, 19,5 x 3 cm, de Buyer
Akce Sticker
51 lei –19 %
41 lei
DB480700N

Pensule de patiserie - dați prăjiturilor dvs. acea atingere dorită

Ce este o pensulă de patiserie?

O pensulă de patiserie este o ustensilă de bucătărie folosită pentru a întinde lichide, cum ar fi gălbenușul de ou, untul topit, glazuri și marinate și pentru a unge alimentele. Pensulele de patiserie sunt realizate fie cu un mâner din lemn, fie din plastic, iar periile lor sunt fie naturale, fie din silicon (pensulele din silicon sunt probabil cele mai populare).

La Kulina, oferim o selecție largă de perii de patiserie premium de la mulți producători de renume, inclusiv de Buyer, Zwilling și WMF.

La ce poți folosi o pensulă de patiserie?

Pensulele de patiserie sunt folosite pentru a unge cu ou bătut tartele, plăcintele sau alte produse de patiserie, pentru a sigila marginile ravioli sau găluște, . De asemenea, poate fi folosită pentru a stropi un tort cu o glazură dulce sau un sirop simplu (pentru glazură este mai bine să folosiți o spatulă de glazură).

De asemenea, îl puteți folosi pentru a unge curcanul sau alte fripturi sau pentru a unge carnea la grătar cu sos bbq. Pentru alte unelte necesare pentru a vă face grătarul, consultați colecția noastră de ustensile pentru grătar.

O pensulă de patiserie poate fi, de asemenea, înmuiată în apă și folosită pentru a îndepărta cristalele de zahăr de pe marginea unei cratițe atunci când se prepară caramel sau bomboane de casă.

Care sunt tipurile de perii de patiserie?

Există multe tipuri diferite de perii de patiserie disponibile pe Kulina:

  • Perii din peri naturali: perii naturali au mai multe șanse de a crea un strat uniform de unt topit sau de glazură fără a lăsa urme. aceste perii sunt compuse din silicon sau nailon. Acestea sunt ușor de întreținut și rezistente la căldură. Pensulele de patiserie din lemn cu peri naturali nu pot fi spălate în mașina de spălat vase.
  • Pensule de silicon: mai puțin costisitoare decât pensulele din peri naturali, pensulele de patiserie din silicon au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Acestea sunt mai durabile și mai rezistente la mașina de spălat vase, sunt ușor de curățat și nu rețin arome sau mirosuri.
  • Perii cu mâner lung: Aceste perii au mânere mai lungi care permit să ajungă mai ușor în interiorul cuptorului, ceea ce le face perfecte pentru a picura marinate, sosuri sau glazuri peste cărnuri și produse de patiserie în cuptor.