Palete de bucătărie
Întoarcerea bucătăriei - un mod convenabil de a manipula mâncarea fierbinte
Ce este un strungar și la ce este folosit în bucătărie?
Un răsturnător este o ustensilă de bucătărie folosită pentru a întoarce, întoarce sau ridica alimente precum clătite, ouă, burgeri și pește. Întoarcetoarele sunt instrumente esențiale în orice bucătărie și sunt utilizate în mod obișnuit pentru o varietate de tehnici de gătit, cum ar fi săriturile, grătarul și prăjirea.
Un strungar este considerat un tip special de spatulă de bucătărie. Acesta poate fi utilizat pentru a servi alimente, cum ar fi atunci când se transferă produse de patiserie dintr-o tigaie de gătit sau o tigaie pentru crepe într-o farfurie de servire.
Care este diferența dintre o spatulă și un sucitor?
Termenii "spatulă" și "strungar" sunt uneori utilizați în mod interschimbabil. Cu toate acestea, există mai multe distincții tehnice între cele două, dintre care unele sunt subliniate mai jos:
Rezistența la căldură: Atât strungurile, cât și spatulele pot rezista la temperaturi ridicate, deși este mult mai probabil ca strungurile să fie fabricate special pentru acest lucru. Principala utilizare a unui strungar metalic este de a întoarce alimentele pe suprafețe încălzite. Întorcătoarele sunt mai potrivite în special pentru gătit, în timp ce spatulele pot fi folosite atât pentru coacere, cât și pentru gătit.
Material: Spatulele din silicon sau din cauciuc sunt populare, în timp ce spatulele de întors sunt mai frecvent fabricate din metal sau oțel inoxidabil. Oțelul și alte tipuri de metal au o rezistență mai mare la căldură, ceea ce este avantajos pentru strungari. Cu toate acestea, dacă trebuie să folosiți un sucitor cu o tigaie neaderentă sau o suprafață care nu este rezistentă la zgârieturi, ar trebui să folosiți un sucitor sau o spatulă din lemn, plastic sau silicon.
Suprafața: Spatulele au o varietate de suprafețe robuste, ceea ce este un indiciu al gamei largi de funcții pe care le pot îndeplini. Acestea sunt adesea folosite pentru a scoate aluaturi și aluaturi din boluri și pentru a amesteca ingredientele. Acestea ar putea fi complet plate sau ar putea avea o crestătură mai înaltă în care se fixează mânerul. Pe de altă parte, întoarcătorii, de obicei, au întotdeauna o suprafață plană, deoarece aceasta sprijină cel mai bine obiectivul lor principal - să ajungă sub ceva și să-l întoarcă.
Ne face plăcere să alegem manual doar cele mai bune produse pentru clienții noștri la Kulina, motiv pentru care strungurile noastre de bucătărie provin de la producători de renume precum de Buyer, WMF, și Wusthof. Iar dacă aveți nevoie de mai multe ustensile de bucătărie, consultați categoria noastră de seturi de ustensile de bucătărie pentru un aspect mai unitar al bucătăriei dvs.