Oale joase

52 articole în total
Capac pentru cratiță PROFESSIONAL "S" 20 cm, cu capac, Zwilling ZW71082200
Capac mare pentru cratiță ADAMANT 18 cm, negru, aluminiu, Fissler FS156114180000
Capac pentru cratiță DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titan, WOLL
639 lei
WL10222DLP
Capac pentru cratiță DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titan, WOLL
699 lei
WL10262DLP
Capac pentru cratiță MINI 14 cm, WMF
179 lei
WM0714766040
Capac pentru cratiță ADAMANT 20 cm, negru, aluminiu, Fissler
589 lei
FS156114200000
Capac pentru cratiță PROFESSIONAL "S" 24 cm, cu capac, Zwilling ZW71082240
Capac pentru caserolă MAMI 28 cm, oțel inoxidabil, Alessi
921 lei –3 %
889 lei
ALSG10228
Capac pentru caserolă ALCHIMY 24 cm, argintiu, oțel inoxidabil, de Buyer DB3502405
Capac pentru cratiță PRO 20 cm, Zwilling
553 lei
ZW65122200
Capac pentru cratiță 24 cm, capac autosigilant, vișiniu, fontă, Staub ST12612406
Capac pentru cratiță M'COOK 24 cm, cu capac de sticlă, Mauviel
1 522 lei
ML523075
Capac pentru cratiță TWIN CLASSIC 20 cm, Zwilling
528 lei
ZW40912200
Capac pentru cratiță ADAMANT 18 cm, negru, aluminiu, Fissler
495 lei
FS156115180000
Capac pentru cratiță ADAMANT 28 cm, negru, aluminiu, Fissler
787 lei
FS156124280000
Ghiveci MAMI, 24 cm, argintiu, Alessi
869 lei –3 %
839 lei
ALSG10124
Capac pentru caserolă SAN FRANCISCO 16 cm, 1,4 l, Fissler
255 lei
FS40123160000
Capac pentru cratiță ADAMANT 24 cm, negru, aluminiu, Fissler
688 lei
FS156115240000
Oală EDO 24 cm, 5 l, oțel inoxidabil, Alessi
643 lei –3 %
619 lei
ALPU10124
Capac pentru cratiță înaltă VISEO 16 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler FS84117160010
Capac pentru cratiță ORIGINAL PROFI 24 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler FS84139240000
Capac pentru cratiță VISEO 20 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler FS84127200010
Sus
Produsele următoare

Oale de caserolă - oale mici, dar esențiale pentru fiecare bucătărie

Ce sunt oalele de caserolă?

Oalele de caserolă sunt vase joase care pot fi folosite de obicei atât pe aragaz, cât și în cuptor. Acestea sunt mai late decât înalte și, de obicei, sunt prevăzute cu un capac și două mânere mici. Acestea sunt adesea numite oală joasă, caserolă, cuptor francez sau cuptor olandez.

La ce folosești o capac pentru caserolă ?

Oalele pentru caserole sunt foarte versatile și sunt un must-have în fiecare bucătărie. Acestea pot fi utilizate pentru:

  • gătit supe, tocănițe, fripturi la ceaun, sosuri
  • gătitul în cuptor a mâncărurilor dintr-o singură oală
  • încălzirea unor porții mici de alimente
  • pregătirea mâncării pentru una sau două persoane

Ce capac pentru caserolă să alegeți?

Pe Kulina vă oferim o gamă largă de ghivece joase, realizate din diferite materiale, produse de mărci de încredere și concepute pentru diferite stiluri de interior. Dacă nu știi ce caserolă să alegi, citește aici ghidul nostru de cumpărături suprem despre oale și verifică caserolele noastre de la WMF, Zwilling, Tefal sau Smeg.

Sfatul nostru: Dacă sunteți în căutarea unor oale joase mici, consultați colecția Mini de la WMF, cu oale joase fabricate din Cromargan® (oțel inoxidabil 18/10) de înaltă calitate și foarte durabil și echipate cu o bază universală TransTherm® potrivită pentru toate tipurile de aragazuri. Iar finisajul lucios va adăuga cu siguranță un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră!

Cum să ai grijă de ghivecele tale?

Știați că majoritatea oamenilor cumpără oale noi doar de două sau trei ori în toată viața lor? Uneori avem tendința de a cumpăra o mașină mai des decât ghivece! De aceea, merită să investești în oale de înaltă calitate și să te bucuri de funcționalitatea lor pentru anii următori și de fiecare dată când gătești. Iar dacă investiți bani în vase de gătit de înaltă calitate, trebuie să vă asigurați că aveți grijă de vasele dvs. într-un mod corespunzător. Cum să ai grijă de ghivecele tale?

  • citiți întotdeauna instrucțiunile producătorului înainte de prima utilizare și asigurați-vă că nu introduceți vasele în mașina de spălat vase dacă nu este recomandat,
  • nu folosiți ustensile de metal, care pot zgâria suprafața vaselor, ci ustensile de bucătărie din lemn sau silicon,
  • evitați să lăsați oalele murdare peste noapte sau să le înmuiați mult timp (în special cele din oțel inoxidabil),
  • dacă doriți să scăpați de petele de pe suprafața vaselor din oțel inoxidabil, curățați-le cu un produs de curățare a oțelului inoxidabil,
  • evitați să vă curățați vasele cu acoperire ceramică cu vată de oțel,
  • curățați-vă oalele de fier imediat după utilizare și nu folosiți săpun, deoarece metalul este poros și poate absorbi aroma substanțelor chimice,
  • evitați șocurile de temperatură, nu puneți vase fierbinți în apă rece etc.,
  • nu gătiți alimente acide (cum ar fi roșiile) în vase de gătit din fontă,
  • nu suprapuneți oalele și tigăile acoperite, deoarece acest lucru poate cauza zgârieturi și cioburi. Atârnați-le de cârlige sau puneți-le pe laterale.