Lingurițe pentru amestecat

5 articole în total
Paie de băut 18 cm, set de 6 buc, cu perie, din oțel inoxidabil, WMF WM608976040
Paie de băut 24 cm, set de 6 buc, cu perie, WMF
90 lei
WM608966040
Paie pentru băut CHEERS, set de 8 buc, cu perie, cristalin, Koziol KOZ4009535
Paie pentru băut SAVE, set de 50 buc, 22 cm, Nicolas Vahé
34 lei –5 %
32 lei
NV160790100
Paie pentru băut 18 cm, trestie, REVOL
4 lei
RV655312

Linguri de bar - concepute pentru a amesteca rapid și ușor băuturile

Ce sunt lingurile de bar?

Lingurile de bar sunt linguri cu mâner lung, special concepute pentru amestecarea băuturilor. Acestea au adesea un ax răsucit, ceea ce face mai simplă utilizarea lor pentru amestecarea și stivuirea băuturilor. Au o lungime medie de aproximativ 30 cm, pentru a putea fi folosite confortabil cu pahare lungi de băutură și agitatoare de cocktailuri.

De asemenea, arborele răsucit le permite barmanilor să ajungă cu ușurință la fundul paharelor înalte sau al agitatoarelor și să măsoare cantități mici de ingrediente, cum ar fi picăturile de bitter.

La capătul opus al mânerului lingurilor de bar se găsește adesea un disc plat, care poate fi folosit pentru a amesteca lucruri precum fructele sau cuburile de zahăr.

Care sunt tipurile de linguri de amestecare a cocktailurilor?

Avem o varietate de linguri de bar în magazinul Kulina de la producători bine-cunoscuți precum Alessi și House Doctor. În continuare sunt prezentate câteva dintre diferitele tipuri de lingură pentru bar :

  • Lingură de bar cu mâner răsucit: Cel mai popular stil de lingură pentru bar, aceasta are un mâner răsucit și o tulpină lungă și subțire.
  • Lingură de bar în formă de lacrimă: Acest stil de lingură pentru bar este potrivit pentru servirea cocktailurilor în straturi, datorită capului său în formă de lacrimă.
  • Lingură de bar Muddler: Acest tip de lingură pentru bar are la un capăt un muddler care poate fi folosit pentru a zdrobi ierburi, fructe și alte lucruri.
  • Lingură de bar Trident: Acest stil de lingură pentru bar are trei vârfuri care pot fi folosite mai eficient pentru a amesteca cocktailurile.

De ce unele cocktailuri trebuie amestecate și altele agitate?

Tehnica de agitare sau de amestecare a unui cocktail poate avea un impact semnificativ asupra gustului final și a texturii acestuia. În general, cocktailurile care conțin ingrediente tulburi sau vâscoase, cum ar fi sucurile de fructe, smântâna sau albușurile de ou, sunt de obicei agitate. Agitarea acestor ingrediente cu ajutorul unui agitator de cocktail creează o băutură spumoasă, bine amestecată și cu o textură mai ușoară.

Pe de altă parte, cocktailurile care conțin băuturi spirtoase și lichioruri clare și puternice, cum ar fi Martini sau Manhattan, sunt de obicei amestecate. Amestecând ușor cu o lingură pentru bar, amestecați ingredientele fără a dilua prea mult băutura, creând un cocktail neted și echilibrat.

În plus, alegerea de a agita sau de a amesteca un cocktail poate depinde, de asemenea, de temperatura dorită și de diluția băuturii. Agitarea unui cocktail are ca rezultat, de obicei, o băutură mai rece și mai diluată decât amestecarea, care poate duce la un cocktail mai puternic și mai puțin diluat.

În cele din urmă, decizia de a agita sau de a amesteca un cocktail depinde de rețetă și de gustul și textura dorite ale băuturii finale.

În afară de o lingură de amestecare, este posibil să aveți nevoie și de alte instrumente de barman, așa că nu uitați să verificați colecțiile noastre de jiggere, seturi de bar man și alte instrumente de barman.

Iar dacă sunteți un fan al cocktailurilor de lux sau dacă sunteți în căutarea unui cadou elegant, ar trebui să răsfoiți și colecțiile noastre de pahare de cocktail și pahare pentru băuturi lungi pentru a vă bucura de băuturi elegante.