Cuțit pentru friptură EPICURE, 12 cm, Wüsthof
Cod: WU3968Descriere detaliată a produsului
Cuțitele EPICURE sunt un instrument potrivit pentru oricine care trăiește pentru a găti. Acestea vă vor ajuta să depășiți toate provocările din bucătărie. Acestea combină virtuțile a două mari filozofii: eficiența și ușurința cuțitelor japoneze cu calitatea și siguranța germană. Acestea întruchipează un nou tip de cuțit care se potrivește cu toate stilurile de gătit și stabilește un nou standard pentru funcția și performanța unui cuțit de calitate. Dezvoltarea seriei EPICURE a urmărit în mod constant dorința de a elimina ceea ce este superfluu și de a optimiza ceea ce este necesar.
Cuțitul pentru friptură EPICURE are o lamă robustă și subțire. Are o lamă ascuțită și dreaptă. Taie fripturi și cotlete fără efort. Potrivit pentru carne la grătar.
Seria EPICURE
- Cuțite forjate de înaltă calitate fabricate în Solingen
- Perfect echilibrat, cu o ergonomie unică pentru o muncă ușoară
- Mânerul cu nituri se adaptează la mișcarea naturală a mâinii
- Mâner realizat din material special: fibră naturală și rășină
- Top german de oțel aliat german X50CrMoV15 folosit
- Lamă extraordinară care este ușor de întreținut
- Duritate 58 HRC scara Rockwell
- Proces special de măcinare PEtec, controlat de calculator
- Prelucrare manuală de precizie și lustruire pentru o margine perfectă
- Control de calitate strict și continuu, lama verificată cu laser
- Suport inovator pentru o prindere sigură
- Tranziție lină între gardă și mâner
- Atașare ușoară și igienică a mânerelor de cuțit
- Cuțitele pot fi spălate în mașina de spălat vase - cu toate acestea, se recomandă spălarea manuală
- Garanție extinsă împotriva defectelor de fabricație și a defectelor de material timp de 15 ani
Caracteristica specială a seriei EPICURE este forma extinsă a mânerului și materialul utilizat pentru producerea acestuia. Designerii au ales fibrele naturale și rășina ca material de alegere, ceea ce le-a permis să ofere utilizatorului senzația plăcută a lemnului și durabilitatea și curățenia igienică a alternativelor sintetice. Ei au combinat astfel avantajele ambelor materiale și nu au împovărat mediul înconjurător. Zona mai largă a lamei nu numai că oferă un control mai bun atunci când ghidează cuțitul, dar ajută și la introducerea rapidă și curată a alimentelor în oală.
Sufletul fiecărui cuțit este lama sa. Seria EPICURE este fabricată dintr-o singură bucată de oțel aliat X50CrMoV15. Proprietățile excelente ale acestui oțel inoxidabil sunt îmbunătățite și mai mult prin procesul de călire și forjare, care sporește performanța de tăiere a cuțitului și prelungește semnificativ durata de viață a lamei. Seria EPICURE se mândrește cu o duritate de 58 Rockwell, ideală pentru cuțitele de bucătărie. Vă vor plăcea cuțitele EPICURE pentru ascuțimea lor inițială ridicată, pe care o mențin, de asemenea, pentru o perioadă lungă de timp. Lamele sunt rezistente și, de asemenea, ușor de ascuțit.
Procesul special de ascuțire a cu țitelor WÜSTHOF , controlat de calculator , este utilizat pentru a menține cuțitele perfect ascuțite. Calculatorul folosește un laser pentru a măsura lama și îi oferă robotului informațiile de care are nevoie pentru a o ascuți perfect. Astfel, fabricarea asistată de calculator conferă cuțitelor o performanță inițială de tăiere extrem de ridicată (pe întreaga lungime a lamei) și o durată de viață lungă. Calitatea lamei este ridicată și, mai important, ușor de reînnoit.
Tehnologii și materiale utilizate
Cuțitele WÜSTHOF sunt fabricate folosind oțelul german de înaltă calitate X50CrMoV15 , care are aproximativ 0,5 procente de carbon și elemente de aliere de crom, molibden și vanadiu. Datorită cromului adăugat, este rezistent la coroziune, ceea ce este de dorit pentru cuțitele de bucătărie.
Lamele precise sunt formate dintr-o bandă de oțel prin forjare în matriță. Acestea sunt întărite timp de 15 minute la 1070 °C și apoi sunt răcite rapid la 60 °C în două minute. Călirea ulterioară (un proces de încălzire lentă a materialului la 200 °C timp de 45 de minute) eliberează lama de tensiunile interne și îi stabilizează structura martensitică. Acest lucru conferă lamei duritatea optimă necesară de 58° Rockwell și o duritate mai mare.
Un proces special de ascuțire a cuțitelor WÜSTHOF numit PEtec (Precision Edge Technology) asigură unghiul ideal de tăiere. Este o tehnologie de top în care cuțitele sunt ascuțite de roboți care sunt controlați și monitorizați de computere. Avantajul acestui proces este geometria precisă pe întreaga lungime a lamei, performanța inițială de tăiere remarcabilă și extrem de ridicată a cuțitului, comparabilă cu o lamă ascuțită ca o lamă de ras și, nu în ultimul rând, durata lungă de viață a lamei.
Lamastabilă și geometria perfectă a lamei oferă performanțe de tăiere excepționale șiun control precis în tăiere. Unghiul ascuțit de 15° oferă o ascuțime și mai mare, făcând felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort.
Noul design al bolterului și geometria sa inovatoare asigură o distribuție uniformă a greutății în jurul centrului cuțitului, ceea ce îl face mai ușor de manevrat. Acesta este integrat ca parte a unei lame realizate dintr-o singură bucată de oțel. Protejează degetele de alunecarea pe lamă și asigură un control precis al cuțitului.
Mânerul ergonomic din fibră naturală și rășină este conceput pentru a exercita o greutate mai mare asupra obiectului care urmează să fie tăiat și, astfel, pentru a lucra cu o eficiență mult mai mare. Este mai lat în treimea din față și se îngustează spre spate. Acesta este singurul mod în care se poate adapta la aderența naturală a mâinii. În același timp, garantează o siguranță sporită și o utilizare mult mai ușoară. Mânerele sunt fixate pe țeavă cu două nituri. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor.
Ascuțirea cuțitelor WÜSTHOF
Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când, deoarece devine tocit după o utilizare îndelungată. Pentru a menține și revigora lama, folosim oțelul de ascuțit cromat și recomandăm pietrele de ascuțit WÜSTHOF. Pentru cei mai puțin experimentați, oferim, de asemenea, polizoare cu operare mai ușoară. Pur și simplu treceți lama ușor prin canelura de șlefuire de câteva ori și lama va fi restaurată.
Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG a fost fondată în Solingen încă din 1814, iar pe parcursul celor 200 de ani de existență, șapte generații ale familiei Wüsthof au fost la conducere. Aceasta se mândrește cu unele dintre cele mai avansate și mai automatizate procese de producție din lume. De exemplu, în producția de cuțite în aproape 40 de etape, se folosesc 100 de roboți.
În prezent, cuțitele WÜSTHOF sunt vândute în peste 80 de țări din întreaga lume. Folosirea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor moderne controlate de calculator le face convenabile pentru a le folosi și a pregăti mâncarea. Un deliciu culinar în sine.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite friptură |
---|---|
Greutate: | 0.19 kg |
Culoare: | Maro |
Material: | Oțel inoxidabil |
Dimensiune: | 12 cm |
Lungimea lamei: | 12 cm |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Cuțit pentru friptură |
Seria: | WÜSTHOF EPICURE |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Producător: | WÜSTHOF |
Margin-category: | B |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!