Forme pentru tarte și minitarte

2 articole în total
Tavă pentru plăcintă 14 cm, oțel, de Buyer
39 lei
DB535614
Formă pentru tarte, 11 cm, de Buyer
39 lei
DB535611

Tartine pentru tarte și tarte - extindeți meniul de acasă

Ce sunt tigăile pentru tarte și tartele?

O tigaie de tartă este un vas de copt rotund, puțin adânc, care este cel mai frecvent utilizat pentru a pregăti tarte (dulci sau acrișoare), cochilii de tartă, plăcinte și quiche. Tartinele sunt pur și simplu mini-tarte și este posibil să doriți să cumpărați tăvi pentru tarte dacă doriți să pregătiți câteva gustări pentru o petrecere sau un banchet. Atunci când alegeți un inel de tartă sau o formă pentru dumneavoastră, luați în considerare diametrul acestuia și numărul de persoane din familia dumneavoastră.

Unele dintre formele de tartă oferite pe Kulina au o bază detașabilă, dar o formă de tartă dintr-o singură bucată ar putea fi mai potrivită pentru dvs. dacă pregătiți tarte cu umplutură lichidă.

Pe Kulina veți găsi o gamă largă de forme de tarte și tarte de diferite diametre și forme - de la cele mai tradiționale - rotunde, la forme dreptunghiulare sau pătrate. Oferim inele de tartă perforate de înaltă calitate, realizate din oțel sau din vase de tartă din ceramică. Optați pentru o formă de tartă rotundă din oțel de la de Buyer sau alegeți o adevărată atracție pentru ochi - un vas de tartă din ceramică roșie de la Emile Henry.

Trebuie să-mi ung forma de tartă?

În cele mai multe cazuri, nu este nevoie să ungeți forma de tartă înainte de a o tapeta cu aluat. De ce? Conținutul ridicat de unt din aluat va împiedica în mod natural ca acesta să se lipească de fundul tigăii. Cu toate acestea, mai ales dacă aveți o tavă de tartă sau o farfurie de tartă dintr-o singură bucată, puteți folosi puțin unt pentru a unge tava. Vă va fi mai ușor să scoateți tarta din vas. Dacă tava ta de tartă are marginile canelate, asigură-te că le ungi uniform.

Fasole de copt - un plus frumos pentru tava de tartă

Fasolea de copt este o biluță din ceramică termo-conductoare care îngreunează patiseria și o ajută să se coacă de sus. Cum le folosiți? Boabele de copt sunt folosite la coacerea "pe nevăzute" - aceasta presupune căptușirea aluatului necopt fie cu hârtie de copt (hârtie pergament), fie cu folie de aluminiu și apoi umplerea acestuia cu greutăți - boabele de copt. Acestea mențin forma aluatului în timp ce se gătește și împiedică baza să se umfle.

Dacă vă place să coaceți, nu uitați să verificați oferta noastră de accesorii de co pt și tăvi de copt. Ps. Știați că puteți coace tartele și în forme de brioșe? Verifică-le!