Forme pentru prăjituri rotunde

2 articole în total
Formă elestică pentru tort DELIBAKE J1642874 27 cm, Tefal
126 lei
TEFJ1642874
Formă de tort pliabilă DELIBAKE J1641474 27 cm, Tefal
74 lei
TEFJ1641474

Tăvi rotunde pentru prăjituri - instrumentul de bază al oricărui pasionat de prăjituri

La ce pot folosi o tavă rotundă de tort?

Tăvile rotunde pentru prăjituri - probabil cel mai popular tip de tăvi de copt - sunt utilizate frecvent pentru coacerea prăjiturilor aniversare, a prăjiturilor cu burete, a prăjiturilor cu brânză și a tuturor tipurilor de prăjituri cu straturi și etajate . Foarte des fabricate din aluminiu, acestea oferă straturi de tort coapte uniform.

Alegerea formei de tort poate influența foarte mult rezultatele experimentelor dvs. culinare, iar pe Kulina vă oferim forme rotunde de tort de înaltă calitate pentru a vă ajuta să preparați cele mai bune prăjituri posibile.

Este o tigaie de tort cu formă de primăvară fiabilă?

O tavă circulară pentru prăjituri cu fundul și părțile laterale detașabile este cunoscută sub numele de tavă pentru prăjituri cu formă de arc. Tăvile rotunde sunt excelente pentru prepararea tuturor tipurilor de prăjituri cu brânză (coapte sau nu), mousse-uri sau tarte. Dacă cumpărați o formă de tort de calitate, nu trebuie să vă faceți griji că aluatul lichid va ieși din formă și va face mizerie în cuptor. Nu se va întâmpla!

Cel mai mare avantaj al tăvilor elastice este că tortul poate fi scos din tavă fără a fi răsturnat sau ridicat, datorită laturilor detașabile ale tăvii elastice. Când scoateți tortul din cuptor și când se răcește, puteți deschide pur și simplu banda de blocare care ține părțile laterale împreună și o îndepărtați, lăsând tortul pe bază. Astfel, este mult mai ușor să transferați tortul pe suportul de tort. Nu uitați de un servitor de tort dacă doriți să vă serviți cheesecake-ul în cel mai elegant mod posibil.

Cum de a alege cea mai bună dimensiune a unei tăvi rotunde pentru tort pentru tortul tău?

Uneori este greu să determini ce formă de tort să folosești. Mai jos veți găsi măsurile obișnuite ale tăvilor rotunde de copt și volumul de aluat pe care acestea îl pot conține.

Tigăi rotunde:
6×2 inci (15 x 5 cm) = 4 căni (960 ml)
8×2 inci (20 x 5 cm) = 6 căni (1,4l)
9×2 inci (23 x 5 cm) = 8 căni (1,9l)

Tăvi cu formă de primăvară:
9x 2,5 inci (23 x 6 cm) = 10 căni (2,4l)
10x 2,5 inci (25 x 6 cm) = 12 căni (2,8l)

În Kulina veți găsi multe forme rotunde pentru prăjituri într-o varietate de dimensiuni și materiale, precum și inele de tort expandabile de la producători de top, inclusiv de Buyer, Kaiser sau Lékué.