Forme pentru pâine și franzele

13 articole în total
Formă pentru copt pâine, 600 ml, maro, silicon, Lékué
173 lei
LKE0200600M10M017
Formă pentru pâine PROFESSIONAL 3,0 l, gri, aluminiu, Eva Solo
198 lei
ES202033
Formă pentru pâine PROFESSIONAL 2,0 l, gri, aluminiu, Eva Solo
198 lei
ES211121
Set de copt pentru pâine și baghete, 3 buc, maro, Lékué
232 lei
LKE3000085SURM017
Formă de pâine 25 cm, maro, Lékué
99 lei
LKE2410525M10M017
Set de coacere pâine, set de 2 buc, maro, Lékué
188 lei
LKE3000028SURM017
Formă de copt pentru baghete, silicon, maro, Lékué
103 lei
LKE0203100M10M017
Formă pentru pâine PROFESSIONAL 1,35 l, gri, aluminiu, Eva Solo
148 lei
ES202031
Formă de copt pentru chifle, maro, silicon, Lékué
108 lei
LKE0202300M10M017
Formă de copt baghete, set de 6 buc, maro, silicon, Lékué
113 lei
LKE0220350M10M017
Formă de pâine 28 cm, maro, Lékué
103 lei
LKE1210528M10M017
Formă pentru pâine PROFESSIONAL 1,75 l, gri, aluminiu, Eva Solo
173 lei
ES202032
Formă pentru copt pâine, 300 ml, maro, silicon, Lékué
118 lei
LKE0200500M10M070

Tăvi pentru pâine și pâini - pentru pâine de casă și alte produse de patiserie de casă dulci sau acrișoare

Ce sunt tigăile de pâine și de pâine?

Tăvile pentru pâine, denumite în mod obișnuit forme de pâine, sunt un tip de tavă pentru prăjituri care are de obicei formă dreptunghiulară și pereți adânci care permit creșterea aluatului. Acestea sunt concepute în primul rând pentru coacerea pâinii, dar pot fi folosite pentru a coace o varietate de alte feluri de mâncare, cum ar fi chiftelele, prăjiturile cu lămâie, terrinele, pâinea cu banane și diverse prăjituri de pâine și pateuri.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați o tavă pentru pâine și pâine?

  • Dimensiune: Decideți ce tip de pâine veți coace cel mai des. Pe Kulina veți găsi tigăi tradiționale cu boltă înaltă, tigăi mai lungi sau mai scurte pentru pâine, precum și forme din silicon pentru baghete sau rulouri de pâine.
  • Material: Aluminiul, fonta, siliconul și ceramica sunt materiale populare folosite pentru fabricarea tigăilor de pâine.
  • Caracteristici: Produsele de patiserie vor aluneca mai ușor din formă dacă aceasta are un strat antiaderent, găurile perforate încurajează circulația aerului pentru cruste mai crocante, iar un capac va păstra pâinea frumos pătrată.

Pentru coacerea regulată a pâinii și a prăjiturilor de pâine, Kulina are o varietate de tigăi de pâine disponibile de la mărci de top, cum ar fi de Buyer, Emile Henry, Eva Solo și Lékué. Multe dintre tigăile noastre pentru pâine au un strat antiaderent care face mai ușoară scoaterea pâinii sau a prăjiturii din tavă.

Care este tava de copt ideală pentru pâine?

Trebuie folosită tigaia potrivită în timpul coacerii pâinii pentru ca aceasta să se gătească consistent și să formeze o crustă exterioară superbă. O tavă de pâine sau de pâine cu margini înalte care permit pâinii să crească este concepută în special pentru coacerea pâinii. Pentru o încălzire consistentă și o îndepărtare simplă, folosiți o tigaie pentru pâine din oțel aluminiu, antiaderentă. O tavă de pâine cu capac va împiedica pâinea să crească, rezultând o pâine de formă pătrată, cu o structură uniformă și o crustă adâncă și aurie.

Este preferabilă o tavă de metal pentru coacerea pâinii?

Tăvile metalice sunt metoda de coacere preferată de majoritatea brutarilor. Tăvile de metal conduc căldura cu ușurință și rapid, permițând căldurii să se deplaseze prin tavă și apoi în aluat pentru a ajuta la coacerea mai uniformă a pâinilor.

Sunteți gata să începeți să coaceți niște pâine? Pentru a simplifica procesul, puteți folosi o tavă profesională pentru pâine de pâine din colecția vastă de produse de copt profesionale Kulina.