Forme pentru pâine și franzele

1 articole în total
Formă de copt pentru chifle, maro, silicon, Lékué
Akce Sticker
108 lei –13 %
93 lei
LKE0202300M10M017

Tăvi pentru pâine și pâini - pentru pâine de casă și alte produse de patiserie de casă dulci sau acrișoare

Ce sunt tigăile de pâine și de pâine?

Tăvile pentru pâine, denumite în mod obișnuit forme de pâine, sunt un tip de tavă pentru prăjituri care are de obicei formă dreptunghiulară și pereți adânci care permit creșterea aluatului. Acestea sunt concepute în primul rând pentru coacerea pâinii, dar pot fi folosite pentru a coace o varietate de alte feluri de mâncare, cum ar fi chiftelele, prăjiturile cu lămâie, terrinele, pâinea cu banane și diverse prăjituri de pâine și pateuri.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați o tavă pentru pâine și pâine?

  • Dimensiune: Decideți ce tip de pâine veți coace cel mai des. Pe Kulina veți găsi tigăi tradiționale cu boltă înaltă, tigăi mai lungi sau mai scurte pentru pâine, precum și forme din silicon pentru baghete sau rulouri de pâine.
  • Material: Aluminiul, fonta, siliconul și ceramica sunt materiale populare folosite pentru fabricarea tigăilor de pâine.
  • Caracteristici: Produsele de patiserie vor aluneca mai ușor din formă dacă aceasta are un strat antiaderent, găurile perforate încurajează circulația aerului pentru cruste mai crocante, iar un capac va păstra pâinea frumos pătrată.

Pentru coacerea regulată a pâinii și a prăjiturilor de pâine, Kulina are o varietate de tigăi de pâine disponibile de la mărci de top, cum ar fi de Buyer, Emile Henry, Eva Solo și Lékué. Multe dintre tigăile noastre pentru pâine au un strat antiaderent care face mai ușoară scoaterea pâinii sau a prăjiturii din tavă.

Care este tava de copt ideală pentru pâine?

Trebuie folosită tigaia potrivită în timpul coacerii pâinii pentru ca aceasta să se gătească consistent și să formeze o crustă exterioară superbă. O tavă de pâine sau de pâine cu margini înalte care permit pâinii să crească este concepută în special pentru coacerea pâinii. Pentru o încălzire consistentă și o îndepărtare simplă, folosiți o tigaie pentru pâine din oțel aluminiu, antiaderentă. O tavă de pâine cu capac va împiedica pâinea să crească, rezultând o pâine de formă pătrată, cu o structură uniformă și o crustă adâncă și aurie.

Este preferabilă o tavă de metal pentru coacerea pâinii?

Tăvile metalice sunt metoda de coacere preferată de majoritatea brutarilor. Tăvile de metal conduc căldura cu ușurință și rapid, permițând căldurii să se deplaseze prin tavă și apoi în aluat pentru a ajuta la coacerea mai uniformă a pâinilor.

Sunteți gata să începeți să coaceți niște pâine? Pentru a simplifica procesul, puteți folosi o tavă profesională pentru pâine de pâine din colecția vastă de produse de copt profesionale Kulina.