Forme pentru chec

38 articole în total
Tigaia Bundt HERITAGE S, aur, Nordic Ware
234 lei
NW90077
Tigaie Bundt ELEGANT PARTY, aur, Nordic Ware
281 lei
NW58677
Tigaia Bundt SWEET MAGIC CLASSIC 24 cm, bronz, aluminiu, Guardini
265 lei
GDLV105
Tigaie Bundt ANNIVERSARY BUNDT, aur, Nordic Ware
293 lei
NW50077
215400 large 23 0064 6787 1001
229 lei
KS2300646787
Formă pentru prăjituri de tip Cannelé, 4,5 cm, cupru, de Buyer
132 lei
DB682045N
Tigaia Bundt SWEET MAGIC MARISSA 24 cm, bronz, aluminiu, Guardini
265 lei
GDLV186
Forme pentru prăjituri de tip Cannelé, 5,5 cm, cupru, de Buyer
141 lei
DB682055N
Tigaia Bundt DELIBAKE J1640274 22 cm, Tefal
80 lei
TEFJ1640274
Tigaia Bundt SAVARIN XBAKE 25 cm, albastru, oțel, Guardini
105 lei
GD11525PBSGNAM
Tigaia formă Bundt PUMPKIN, portocaliu, silicon, Lékué
139 lei
LKE1400100N02M017
Formă tip Bundt pentru prăjitură 22 cm, negru, silicon, Lékué LKE1211800N01M033
Tigaia Bundt GOLD ELEGANCE 23 cm, bronz, oțel, Guardini
96 lei
GD72123GEEE
Tigaie Bundt VINTAGE STAR, SILVER, Nordic Ware
259 lei
NW53137
Tigaie Bundt PINE FOREST, argintie, Nordic Ware
255 lei
NW89737
215409 large 23 0064 6916 1001
229 lei
KS2300646916
Formă tip Bundt pentru prăjitură 22 cm, roșu, silicon, Lékué LKE1211800R01M033
Formă pentru tort QUARTET BUNDT, auriu, Nordic Ware
325 lei
NW91377
Tigaia Bundt XBAKE 23 cm, albastru, oțel, Guardini
105 lei
GD12123PBSEE
Tigaia Bundt, în formă de trandafir, cupru, Nordic Ware
255 lei
NW54148
Sus
Produsele următoare

Tigăi de bunt - nu numai pentru masa de Paște

Pentru ce sunt potrivite tigăile bundt și de ce ar trebui să dețineți una?

Puteți folosi tigăile bundt pentru o mare varietate de scopuri de coacere și gătit:

  • prăjituri
  • deserturi gelificate
  • coșuri de shortcake
  • cupcakes
  • brioșe
  • chifteluțe

Ce face ca tigăile bundt să fie diferite și speciale?

Caracteristicile tigăilor bundt le diferențiază de alte tigăi de copt. Marginile canelate fac ca prăjiturile de desert să fie mult mai elegante și mai atrăgătoare, în timp ce gaura din mijloc nu numai că are ca rezultat prăjituri coapte mai uniform, dar creează, de asemenea, o formă atractivă de gogoașă care oferă oportunități nesfârșite de decorare pentru o minte creativă.

Cât timp durează să coaceți în formele bundt?

Coacerea într-o tavă Bundt nu durează mai mult decât timpul standard de coacere într-o tavă normală, și anume 50-60 de minute. Odată ce vedeți că prăjitura începe să se rumenească și să se întărească deasupra, introduceți și scoateți o scobitoare pentru a vedea dacă prăjitura este coaptă până la capăt. Dacă iese lipicios, prăjitura este încă crudă în interior și trebuie să mai fie coaptă încă puțin, dacă iese curat, prăjitura este gata și trebuie scoasă din cuptor. La temperaturi mai ridicate, prăjitura poate fi gata mai repede (45 de minute). Așa că fiți mereu cu ochii pe ea! La urma urmei, nu vreți ca cele mai bune eforturi ale dumneavoastră să fie irosite.

Care sunt cele mai bune mărci pentru tigăile bundt?

La Kulina, avem în stoc doar cele mai bune mărci, iar printre acestea veți găsi tigăi de bunt de la un brand american legendar Nordic Ware sau a producătorului spaniol Lekue.

Prezentarea contează la fel de mult ca și gustul și tehnica de gătit. Dacă nu ați avut niciodată prea mult noroc când vine vorba de o prezentare frumoasă a desertului, de ce nu încercați o tavă bundt de la Kulina? Vă garantăm rezultate bune, de fiecare dată!

Tigăile Bundt pot transforma modestele prăjituri de casă în deserturi cu aspect exotic, demne de un butic. Și, după cum probabil știți din experiență, prezentarea joacă un rol important în stimularea papilelor gustative. Rezistența este inutilă. Poftă bună.

Cu o tigaie bundt acasă, nu veți duce lipsă de idei surprinzătoare. Tot ce este nevoie este puțină dragoste, atenție, o rețetă bună de tort și o tavă de desert pentru a aduce magia în viață.

Dacă vă place să vă răsfățați familia, prietenii și oaspeții cu mici bunătăți de casă în timpul săptămânii, veți descoperi, fără îndoială, că o tigaie bundt este un instrument de bucătărie foarte util. Acestea se aseamănă cu o formă rotundă de tort, dar cu caracteristici mai atractive.