Foarfece de bucătărie

18 articole în total
Foarfecă de bucătărie, multifuncțională, otel inoxidabil mat, Zwilling ZW43923200
Foarfecă de bucătărie GRAND GOURMET, WMF
399 lei
WM1880266030
Foarfece pentru carnea de pui TWIN®, oțel inoxidabil, Zwilling
659 lei
ZW42931000
Foarfecă multifuncțională TWIN, roșu, Zwilling
263 lei
ZW43964200
Foarfece pentru pui, WMF
Foarfece pentru pui, WMF
În stoc (>5 buc.)
299 lei
WM1883206030
Foarfece pentru păsări de curte 24,5 cm, WMF
299 lei
WM1887616030
Foarfecă de bucătărie TOUCH, negru, WMF
66 lei
WM1879206100
Foarfecă de bucătărie POWERGRILL, Joseph Joseph
109 lei
JS10302
Foarfecă de bucătărie TWIN, multifuncțional, negru, Zwilling
263 lei
ZW43967200
Foarfecă pentru ierburi, WMF
66 lei
WM1882486030
Foarfecă de bucătărie GREEN TOOL 20 cm, verde, Eva Solo
74 lei
ES531513
Foarfecă universală, cu lamă zimțată pentru microtăieturi, WMF WM1883216030
Foarfecă de bucătărie GREEN TOOLS 24 cm, verde, plastic, Eva Solo ES531519
Foarfecă de bucătărie, WMF
120 lei
WM1882469990
Foarfecă de bucătărie GOOD GRIPS 26 cm, negru, oțel inoxidabil, OXO OXO1072121
Foarfecă de bucătărie, negru, ZWILLING
461 lei
ZW43927200
Foarfecă de bucătărie INGENIO K2071314, Tefal
84 lei
TEFK2071314

Foarfece de bucătărie - un instrument de bucătărie multifuncțional

Foarfecele de bucătărie - ce sunt și la ce sunt folosite?

Foarfecă de bucătărie de bucătărie, denumite și "foarfece de bucătărie" sau "foarfece de bucătar", sunt un tip special de foarfece destinate utilizării în bucătărie. În general, acestea sunt construite cu lame robuste, ascuțite și mânere puternice și sunt utilizate pentru o varietate de sarcini, dintre care unele sunt enumerate mai jos:

  • Tăierea păsărilor de curte: Foarfecă de bucătărie funcționează bine pentru această sarcină, deoarece pot tăia rapid oasele moi și articulațiile.
  • Tăierea cărnii: Puteți folosi foarfecă de bucătărie pentru a tăia excesul de grăsime din carne înainte de a o găti.
  • Tăierea ierburilor: Cu ajutorul foarfecă de bucătărie, ierburile pot fi tăiate rapid și ușor în bucăți mici, fără a fi lovite sau rănite. Puteți, de asemenea, să vă uitați la mezaninele noastre.
  • Felierea legumelor: Pentru a tăia legumele în bucăți mici pentru salate sau supe, folosiți foarfecă de bucătărie.
  • Tăiem pizza: Foarfecă de bucătărie poate fi folosit și pentru a tăia pizza în felii, mai ales dacă crusta este groasă sau crocantă. De asemenea, puteți verifica cuțitele noastre pentru pizza.

La Kulina, avem foarfecă de bucătărie de la mărci cunoscute precum Fiskars, Zwilling, și WMF care sunt de înaltă calitate, de lungă durată și versatile.

foarfecă de bucătărie sunt diferite de foarfecele obișnuite?

Cu siguranță, există câteva aspecte semnificative în care foarfecele foarfecă de bucătărie diferă de foarfecele obișnuite. Iată care sunt cele mai importante diferențe:

  • Formă și design: Foarfecă de bucătărie sunt adesea realizate cu o lamă mai rezistentă și mai durabilă decât foarfecele convenționale, ceea ce le face mai potrivite pentru tăierea materialelor mai dure sau mai groase și a părților alimentare, cum ar fi firul, oasele sau grăsimea. Pentru a oferi mai multă putere și control, acestea au adesea lame mai late, mânere mai lungi și puncte de pivot mai puternice. De asemenea, acestea sunt ascuțite ca un briceag și sunt echipate și cu funcții suplimentare, cum ar fi deschizătoare de capace de sticle, spărgătoare de nuci sau scalpatoare de pește încorporate în mâner.
  • Materiale: Oțelul inoxidabil, care este rezistent la rugină și simplu de curățat, este frecvent utilizat pentru a face foarfecă de bucătărie , deoarece este un material sigur pentru utilizare în bucătărie. În plus, unele foarfecă de bucătărie oferă caracteristici precum mânere antiderapante sau lame retractabile pentru o curățare mai simplă.
  • Siguranța alimentară: Foarfecă de bucătărie trebuie să respecte standarde de siguranță mai stricte decât foarfecele convenționale, deoarece sunt destinate a fi utilizate cu alimente. De exemplu, acestea trebuie să fie ușor de curățat și sterilizat și să fie construite din materiale care să nu contamineze alimentele sau să rețină bacterii.