Fierbătoare

6 articole în total

ceainic pentru aragaz- adăugați un aspect retro bucătăriei dvs. cu un ceainic pentru aragaz

Fierbătoarele standard de pe aragaz nu mai sunt atât de populare ca în trecut, dar sunt încă folosite în multe gospodării. În plus, cei mai buni designeri, cum ar fi Michael Graves și Aldo Rossi, au făcut un efort și au proiectat ceainice frumoase pentru Alessi marca - care sunt acum icoane de design. Prin urmare, dacă simțiți că un ceainic pentru aragaz tradițional ceainic pentru aragaz este ceva pentru dvs. sau dacă vă place o atmosferă retro în bucătăria dvs., nu ezitați și alegeți un ceainic elegant în Kulina.

Sunt fierbătoarele electrice mai bune decât cele de pe aragaz?

Este greu de spus ce tip de ceainic este mai bun. Fierbătoarele electrice permit fierberea rapidă a apei și sunt echipate cu închidere automată. Pe termen lung, acestea pot economisi timp și bani, deoarece sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât fierbătoarele de pe aragaz, dar trebuie să vă amintiți să fierbeți doar atâta apă cât aveți nevoie.

Alegerea între un ceainic de ceainic pentru aragaz și un ceainic electric se reduce, în principiu, la gustul și cerințele personale, inclusiv la preferințele vizuale.

Iar dacă sunteți un fan al ceaiului, veți găsi pe Kulina ceainice minunate care vă vor permite să preparați cel mai bun ceai.

De ce folosesc americanii fierbătoarele de aragaz?

Majoritatea caselor din SUA funcționează la 100-127 de volți, în timp ce în Marea Britanie și în multe alte țări se utilizează 220-240 de volți. Astfel, fierbătoarele electrice nu ar încălzi apa la fel de rapid ca în Marea Britanie, din cauza tensiunii mai mici din SUA. Prin urmare, majoritatea oamenilor aleg să fiarbă apa într-un ceainic tradițional.

De ce nu ar trebui să umplu un ceainic cu apă fierbinte?

Nu se recomandă umplerea unui ceainic cu apă fierbinte, deoarece ar putea fi periculos și ar putea deteriora ceainicul.

Șocul termic, care poate sparge sau deteriora componentele fierbătorului, cum ar fi sticla sau metalul, poate apărea atunci când apa fierbinte este turnată într-un fierbător rece.

Umplerea unui ceainic cu apă fierbinte poate avea, de asemenea, un impact asupra calității apei, pe lângă problemele de siguranță, deoarece apa fierbinte poate avea mai multe minerale și metale dizolvate decât apa rece, ceea ce poate altera aroma și calitatea apei.

Prin urmare, se recomandă de obicei să se pună apă rece într-un ceainic și apoi să se încălzească la temperatura dorită. Dacă doriți să aflați mai multe despre prepararea și servirea ceaiului, citiți aici ghidul nostru pentru cunoscătorii de ceai.