Farfurii de desert
Farfurii de tort - concepute pentru a satisface toate visele tale dulci
Ce sunt plăcile de tort?
Farfuriile pentru prăjituri sunt farfurii special concepute pentru a servi prăjituri și deserturi. Acestea au adesea o suprafață plană pe care se poate pune tortul și sunt mai mici decât farfuriile obișnuite. Farfuriile pentru tort pot fi din sticlă, ceramică, gresie sau plastic.
Pentru ce sunt folosite plăcile de tort?
Farfuriile pentru prăjituri sunt folosite pentru a servi prăjituri și alte produse de patiserie sau dulciuri, cum ar fi produse de patiserie, fursecuri sau brioșe. Sunt, de asemenea, utilizate frecvent pentru micul dejun, sandvișuri, prânzuri și evenimente speciale, cum ar fi zilele de naștere, nunțile și sărbătorile, datorită aspectului lor elegant și dimensiunilor practice, care sunt perfecte pentru toate tipurile de mâncare pentru degete.
Cum să pregătești un desert ca un bucătar?
Fie că sunteți un bucătar de casă sau un bucătar cu stele Michelin, trebuie să acordați atenție fiecărui detaliu și să vă serviți deserturile într-un mod elegant. Acestea sunt câteva linii directoare generale pentru a vă ajuta să pregătiți un desert ca un profesionist:
- Alegeți farfurie pentru desertpotrivită pentru farfurie pentru desert: Începeți cu o farfurie curată care să completeze culorile și texturile desertului (consultați oferta MIJ pentru o selecție excelentă de culori și glazuri)
- Evaluați designul general al desertului dvs. în timp ce decideți unde să aranjați diferitele componente. Realizați o schiță pe hârtie a proiectului dumneavoastră pentru a vă ajuta să îl vizualizați.
- Puneți puțin sos pe farfurie înainte de a pune desertul pe ea. Creați un model sau un desen cu o lingură sau cu o sticlă de stoarcere. Desertul tău va avea un gust și un aspect mai bun pe farfurie dacă folosești un sos.
- Adăugați crocant: Este grozav dacă desertul tău are texturi diferite. Pentru a adăuga crocant desertului, folosiți un topping crocant, cum ar fi migdalele sau firimiturile de biscuiți. distribuiți uniform toppingul peste desert.
- Folosiți culori contrastante: Folosiți culori contrastante pentru a vă face desertul atractiv din punct de vedere vizual. Folosiți un sos sau o garnitură strălucitoare, de exemplu, dacă desertul dvs. este alb, pentru a adăuga atractivitate vizuală.
- Fiți atenți la mărimea porțiilor: Mărimea porțiilor este importantă în prepararea desertului. Pentru a face porții de aceeași mărime, folosiți o cană sau o lingură.
- Pune niște garnitură pe farfuria de tort pentru a-l termina și pentru a îmbunătăți prezentarea generală. Acesta poate fi un fruct, un praf de cacao sau o frunză de mentă.
Plăcile noastre de tort sunt produse premium de la producători de renume, cum ar fi Blomus și Revol. Oferim, de asemenea, suporturi pentru torturi grozave și servere elegante pentru torturi. De asemenea, poate doriți să aruncați o privire la seturile de furculițe pentru desert și cuțite de patiserie.