Deschizătoare de conserve

9 articole în total
Deschizător de conserve TIN UP cu mâner din plastic WMF
110 lei
WM1873399990
Deschizător de conserve PIVOT 20172, 3 în 1, alb Joseph Joseph JS20172
Deschizător de conserve, negru, Victorinox
103 lei
VN768573
Deschizător de conserve, roșu, Victorinox
103 lei
VN76857
Deschizător de conserve GOOD GRIPS 18 cm, negru, plastic, OXO
100 lei
OXO28081
Deschizător de borcane TOM, gri transparent, Koziol
44 lei
KOZ3712014
Tirbușon de plută LIQUID LOUNGE 16 cm, negru, plastic, Eva Solo ES822018

Deschizătoare de conserve - o modalitate ușoară de a deschide conservele alimentare

Care sunt diferitele tipuri de deschizătoare de conserve?

Deschizătoarele de conserve sunt disponibile într-o varietate de modele, dar toate pot fi clasificate ca deschizătoare de conserve manuale sau electrice.

Deschidere manuală: Cel mai popular tip de desfăcător de conserve este cel manual, care se rotește cu mâna și are o roată zimțată care taie capacul conservei pe măsură ce rotiți mânerul.

Deschizător electric de conserve: Un deschizător de conserve electric este un aparat cu motor care rotește automat cutia de conserve și folosește o lamă pentru a tăia capacul. Acestea pot costa mai mult decât un deschizător de conserve manual, dar sunt, de asemenea, mai simplu de utilizat și pot fi o alegere potrivită pentru utilizatorii în vârstă, pentru cei cu mușchi slabi ai mâinilor sau cu dexteritate manuală redusă.

Care este modul corect de utilizare a unui deschizător de conserve manual?

Atunci când folosiți un deschizător de conserve manual, trebuie să fiți atenți, deoarece lama poate fi ascuțită și periculoasă dacă este folosită în mod necorespunzător. Iată care sunt pașii pentru a folosi corect un desfăcător de conserve manual:

  • Poziționați deschizătorul de conserve: Deschizătorul de conserve trebuie așezat astfel încât roata cu lamă să se afle direct deasupra capacului conservei.
  • Prindeți deschizătorul de conserve: Deschideți brațele deschizătorului de conserve și potriviți-le ferm pe partea de sus a cutiei. Capacul cutiei de conserve trebuie să susțină roata cu lamă.
  • Tăiați conserva: Rotiți roata cu lamă prin răsucirea mânerului deschizătorului de conserve pentru a tăia capacul cutiei. Aplicați o presiune suficientă pentru a crea o tăietură curată, menținând în același timp roata lamei centrată pe partea superioară a capacului cutiei.
  • Scoateți capacul: După ce întregul capac a fost tăiat de jur împrejur, folosiți micul clește încorporat în deschizătorul de conserve pentru a ridica capacul de pe cutie. Capacul cutiei trebuie aruncat într-un loc sigur.

După utilizare, curățați deschizătorul de conserve ștergându-l cu un prosop umed pentru a îndepărta orice resturi. Apoi, puneți-o în sertarul din bucătărie.

De ce se strică mereu deschizătoarele mele de conserve?

Deschizătoarele de conserve se pot strica adesea din mai multe motive, inclusiv din cauza calității slabe, a manipulării neglijente, a coroziunii, a uzurii și chiar a modului de depozitare.

Calitate proastă: Deschizătoarele de conserve fabricate din materiale ieftine și de proastă calitate se strică foarte des. Oferim deschizătoare de conserve durabile și de înaltă calitate în Kulina de la producători bine-cunoscuți precum Victorinox, Zwilling, WMF sau Fissler.

Rugină: Dacă nu spălați și nu uscați desfăcătorul de conserve imediat după utilizare, piesele acestuia pot începe să ruginească și este mai probabil să se rupă. Pentru a preveni rugina, păstrați deschizătorul de conserve uscat și impecabil.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, deschizătoare de borcane confortabile și deschizătoare de sticle elegante.