Tigăi din oțel de Buyer
Tigăi franceze din oțel carbon
pentru întreaga viață
Arată
de Buyer - tigăi emblematice din oțel, încă din 1830
Brandul francez de Buyer a stăpânit cu adevărat arta producției de tigăi. O tigaie din oțel carbon „îmbătrânește ca vinul” și cu cât este folosită mai mult și mai des, cu atât dobândește proprietăți mai bune.
Natural neaderente
Oțelul carbon devine neaderent prin utilizare. Stratul întunecat de pe suprafață este exact ceea ce căutați. De obicei, puteți șterge tigaia cu un prosop de hârtie după gătit, un strat subțire de ulei va ajuta doar la conservarea acesteia.
Rumenire optimă
Oțelul conduce căldura perfect, în mod uniform. În același timp, este fermă și stabilă, așa că nu se umflă în centru în timp, precum tigăile ușoare neaderente. Fripturile și clătitele dvs. vor fi întotdeauna perfect gătite pe toată suprafața.
100% natural
Fabricat din 99% fier și 1% carbon, oțelul este un material 100% natural. Tigăile sunt echipate cu un strat protector de ceară de albine organică. Sunt un produs ecologic, reciclabil, cu o durată de viață lungă.
Feluri de mâncare delicioase
O tigaie cu strat neaderent nu poate face acest lucru - reacția de rumenire. Pe oțel sau fontă, carnea se prăjește rapid. La suprafață se formează o crustă gustoasă, iar sucul cărnii rămâne la interior. Prăjit la exterior și suculent la interior = un fel de mâncare mult mai gustos.
Ghid video
Cum se călește o tigaie de oțel
Nu vă fie frică de asta! Tigaia trebuie călită înainte de prima utilizare. Acesta este modul în care oțelul carbon devine neaderent. Tigaia dvs. nu va mai fi argintie, dar, după cum știu francezii - cu cât este mai întunecată, cu atât mai bine.
57 articole în total