Cuțite pentru filetat

25 articole în total
Cuțit CLASSIC 10 cm, Wüsthof
390 lei
WU406610
Cuțit pentru slănină 12 cm, negru, Victorinox
137 lei
VN5200312
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
465 lei
GUDEE76413
Cuțit pentru slănină IKON 9 cm, Wüsthof
774 lei
WU498609
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
58 lei
ZW38601090
Cuțit pentru slănină IKON 12 cm, Wüsthof
826 lei
WU498612
Cuțit pentru slănină CLASSIC LINE 10 cm, WMF
135 lei
WM1874536030
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 10 cm, verde, Zwilling
48 lei
ZW38094101
Cuțit CLASSIC 9 cm, Wüsthof
358 lei
WU406609
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 10 cm, turcoaz, Zwilling
53 lei
ZW38160100
Cuțit CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
462 lei
WU408609
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
58 lei
ZW38720100
211021 spikovaci nuz alpha pom 13 cm cerna gude solingen
346 lei
GUDE176413
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
396 lei
GUDE76410
Cuțit pentru curățat CLASSIC IKON 12 cm, Wüsthof
515 lei
WU4086012
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 9 cm, galben, Zwilling
48 lei
ZW38091081
Cuțit pentru slănină TWIN GOURMET 10 cm, Zwilling
126 lei
ZW31620100
Cuțit pentru slănină GOURMET 12 cm, Wüsthof
157 lei
WU1035048112
Cuțit pentru curățat CLASSIC IKON 9 cm, crem, Wüsthof
462 lei
WU4086009
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen GUDEV76410
210976 m764 10
450 lei
GUDEM76410
210928 6 d764 10 white
529 lei
GUDED76410
Cuțit pentru slănină FOUR STAR 10 cm, Zwilling
257 lei
ZW31070101
Sus
Produsele următoare

Cuțite de slănină - pentru a tăia cu ușurință bucățile de carne

Ce este un cuțit de lardare?

Cuțitul de slănină, numit și "cuțit de tăiat", este un cuțit subțire, neted, cu o calitate excelentă a tăierii și o lamă ascuțită de 17 cm. Acesta este cuțitul perfect pentru:

  • tranșarea cărnii roșii sau a cărnii de pasăre
  • tăierea fină a fileurilor crude sau gătite
  • tăierea feliilor cu o grosime uniformă
  • lardare

În Kulina, veți găsi cuțite profesionale de untură de la Zwilling, Wusthof sau WMF, fabricate din oțel inoxidabil durabil de înaltă calitate.

Cum se face untura?

Slănirea este o tehnică culinară folosită pentru prepararea bucăților mari de carne. Aceasta presupune introducerea unor fâșii lungi de grăsime în carne cu ajutorul unui cuțit special numitcuțit de untură . Datorită aterizării, pe măsură ce grăsimea se topește în timpul procesului de gătire, friptura sau coastele vor fi mai umede, mai moi și mai gustoase.

După ce ați tăiat dungile de grăsime, puneți untura în congelator înainte de a începe untura - dungile vor fi mai ușor de introdus în carne după ce s-au solidificat.

Cum să aveți grijă de cuțitul de lardare?

Cuțitele de bucătărie reprezintă o investiție importantă, așa că, dacă doriți ca cuțitul dvs. să reziste o veșnicie, asigurați-vă că urmați aceste reguli simple pentru curățarea și depozitarea cuțitelor:

  • cuțitele sunt adesea lavabile în mașina de spălat vase, dar vă recomandăm să curățați cuțitul manual, deoarece detergenții din mașina de spălat vase pot deteriora suprafața lamei de oțel
  • dacă un cuțit are un mâner din lemn, nu-l introduceți în mașina de spălat vase
  • pentru a preveni uscarea mânerelor din lemn, ungeți-le în mod regulat cu ulei de in sau ceară de albine
  • depozitați-vă separat cuțitul, astfel încât lamele să nu se tocească. Utilizați un bloc de cuțite sau o cutie pentru cuțite
  • ascuțiți cuțitul în mod regulat cu ajutorul unui ascuțitor de cuțite

Dacă pregătiți carne destul de des în bucătăria dumneavoastră, puteți verifica și selecția noastră de cuțite de dezosat și filetat.