Cuțite pentru dezosat

3 articole în total
Cuțit de dezosat CLASSIC 18 cm, Wüsthof
520 lei
WU1030103818
Cuțit pentru dezosat 15 cm, Victorinox
115 lei
VN5666315
Cuțit de curățare 1905 9 cm, F.Dick
292 lei
FDCK8194709

Cuțite de dezosat - exact ceea ce aveți nevoie pentru dezosarea cărnii dvs

Ce este un cuțit de dezosare?

Un cuțit de dezosat este un tip de cuțit de bucătărie cu o lamă lungă, subțire și flexibilă, cu un vârf ascuțit. Se utilizează pentru dezosarea bucăților de carne, pește și păsări de curte, precum și pentru îndepărtarea pielii de pe carne și pește. Cuțitele de dezosat trebuie să fie extrem de ascuțite, iar cu cât rămân mai mult timp ascuțite, cu atât sunt mai durabile.

Cum îmi îngrijesc cuțitul de dezosat?

În ciuda faptului că majoritatea cuțitelor de dezosat sunt fabricate din oțel inoxidabil, care este rezonabil de rezistent la rugină, apa poate totuși interacționa cu lama sau cu mânerele din lemn. Prin urmare, este recomandabil să curățați și să uscați cuțitele de dezosat manual imediat după utilizare, așa cum ar trebui să faceți cu majoritatea cuțitelor de bucătărie. De asemenea, ar trebui să depozitați cuțitul în mod corespunzător după curățare, plasându-l într-un bloc de cuțite sau pe un suport magnetic.

Cum pot păstra un cuțit de dezosat ascuțit?

Pentru a menține ascuțimea lamei cuțitului de dezosat, trebuie să țineți minte două lucruri.

  • utilizarea de cuțite prietenoase placă de tăiere care să nu vă plictisească cuțitul. O placă de tăiat din lemn sau bambus sau o placă de tăiat din plastic de înaltă calitate este cea mai bună alegere și le veți găsi în Kulina
  • ascuțiți cuțitul de dezosat în mod regulat. Îi puteți ascuți lama sa nedecupată cu ajutorul unui ascuțitor de cuțite disponibil în Kulina
  • nu introduceți niciodată un cuțit de dezosat în mașina de spălat vase. Clătiți lama în apă caldă cu săpun, treceți o cârpă moale pe margine și uscați-o imediat

Ce deosebește un cuțit filetat de un cuțit de dezosat?

Cuțitele pentru filetare sunt renumite pentru flexibilitatea și lama lor ascuțită și sunt concepute pentru tăierea peștelui și îndepărtarea oaselor. Cuțitele de dezosat sunt o opțiune mai bună pentru carnea mai tare, cum ar fi carnea de porc, de vită sau de pui.

În magazinul nostru online, puteți obține cuțite de dezosare de top de la producători precum F. DIKCK, Wusthof, și Dellinger. Dacă pregătiți multă carne în bucătărie, ar trebui să vă uitați la unele dintre lamele noastre mai rezistente, inclusiv la cuțitele de măcelar și cuțitele cu satârul și citiți ghidul nostru de cumpărături pentru cuțite de bucătărie aici.