Cuțite măcelărie

3 articole în total
Cuțit pentru carne CLASSIC 16 cm, Wüsthof
520 lei
WU452218
Cuțit pentru carne CLASSIC 23 cm, Wüsthof
597 lei
WU452223
Cuțit pentru carne CLASSIC 20 cm, Wüsthof
524 lei
WU452220

Cuțitul deCuțit de măcelar - cuțitul tău multifuncțional pentru carne

Ce este un cuțit de măcelar?

Un cuțit de măcelar este un cuțit mare de bucătărie, de obicei cu o lamă lungă și curbată, conceput pentru măcelărire și pentru a desface bucăți mari de carne. Este un must-have pentru orice iubitor de carne și va fi o completare excelentă pentru cuțit de topor, cuțit de filetat sau cuțit de dezosat.

Care este diferența dintre un cuțit de cuțit de măcelar și un cuțit de cuțit de bucătar?

Atât o cuțit de bucătar și cuțitul de măcelar sunt cuțite foarte utile, cu lame puternice. cuțit de măcelar este însă un tip specializat de cuțit de bucătărie conceput pentru a tăia bucăți groase de carne. Cuțitele de bucătar, pe de altă parte, sunt cuțite de bucătărie multifuncționale care pot fi folosite pentru a tăia diverse alimente, inclusiv carne.

În mod obișnuit, un cuțit de măcelar are o lamă lungă și curbată, cu vârful îndreptat în sus, iar forma sa îl face un instrument mai bun pentru a despica, tăia și dezlipi carnea.

Ce face un cuțit de măcelarbun?

Un cuțit de măcelar de înaltă calitate va fi un mare ajutor în bucătăria dumneavoastră. Ar trebui să ofere un echilibru bun, o aderență confortabilă și o lamă puternică și ascuțită, care să ofere o anumită flexibilitate care va permite o navigare mai ușoară în jurul oaselor. cuțit de măcelar trebuie să fie destul de lung, cu o lamă de până la 33 cm.

Pe Kulina veți găsi cuțite tradiționale de măcelărie realizate de producători de renume precum Forged, precum și cuțite universale pentru prepararea cărnii oferite de Zwilling sau WMF. Alegeți un cuțit care să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastră și asigurați-vă că îl întrețineți în cel mai bun mod posibil, pentru a vă putea bucura de avantajele sale timp de mulți ani.

Cum să aveți grijă de cuțit de măcelar?

Cuțitele de bucătărie reprezintă o investiție, așa că, dacă doriți ca cele de măcelărie să reziste o veșnicie, asigurați-vă că urmați aceste reguli simple pentru curățarea și depozitarea cuțitelor:

  • cuțitele sunt adesea lavabile în mașina de spălat vase, dar vă recomandăm să curățați cuțitul manual, deoarece detergenții din mașina de spălat vase pot deteriora suprafața lamei de oțel
  • dacă un cuțit are un mâner din lemn, nu-l introduceți în mașina de spălat vase
  • pentru a preveni uscarea mânerelor din lemn, ungeți-le în mod regulat cu ulei de in sau ceară de albine
  • depozitați separat cuțitul pentru șuncă, pentru ca lamele să nu se omoare. Utilizați un bloc sau suport pentru cuțite sau o cutie pentru cuțite
  • ascuțiți regulat cuțit de topor cuțit cuțit cuțit cuțit cuțit cuțit cuțit cuțit ascuțitor de cuțite
  • folosiți o planșetă de tă iat care să fie potrivită pentru cuțit și suficient de mare pentru a găzdui șunca pe care doriți să o tăiați