Cuțite de masă

12 articole în total
Cuțit de masă DINNER, Zwilling
Akce Sticker
78 lei –20 %
62 lei
ZW7041805
Cuțit de masă STELLA, negru, Blomus
Akce Sticker
61 lei –6 %
57 lei
BM64199
Cuțit pentru masă MAXIME, gri cald, Blomus
Akce Sticker
76 lei –5 %
72 lei
BM64133
Cuțit de masă MAXIME, gri Blomus
Akce Sticker
76 lei –5 %
72 lei
BM64134
Cuțit de masă STELLA, argintiu, Blomus
Akce Sticker
55 lei –21 %
43 lei
BM63828

Cuțite de masă - aranjați-vă masa cu selecția noastră mare

Ce sunt cuțitele de masă?

cuțit de masă este un fel de tacâmuri specifice pentru a tăia și a mânca la masă. Acestea sunt o necesitate pentru bucătăria sau zona de luat masa și sunt folosite zilnic și cu orice ocazie.

Un cuțit de masă are un mâner cu lungimea cuprinsă între 20 și 23 cm și o lamă cu vârful ascuțit sau rotunjit. Cuțitele de masă sunt disponibile într-o gamă largă de culori (oțel lustruit sau mat, auriu, negru) și cu muchii drepte sau zimțate.

În Kulina, puteți cumpăra cele mai bune cuțite de masă de la producători renumiți, cum ar fi Bitz, Blomus, WMF, și ZWILLING solo și în seturi de tacâmuri de masă. Atunci când vă alegeți cuțitele, asigurați-vă că achiziționați și furculițe și linguri de la același producător și din aceeași colecție.

În plus, cuțitele de masă nu trebuie să fie plictisitoare! Verificați cuțitele prin Seletti marcă și așteptați-vă la neprevăzut!

Care este diferența dintre un cuțit de masă și un cuțit de friptură?

Un cuțit de masă și un cuțit de friptură se disting în primul rând prin designul și destinația lor.

Un cuțit de masă este un cuțit multifuncțional care poate fi folosit pentru a tăia și consuma o gamă largă de mâncăruri la masă, inclusiv carne și legume. În mod normal, are un mâner lung și o lamă lungă și ascuțită, cu vârful ascuțit sau rotunjit. Furnizate de obicei în seturi, cuțitele de masă sunt destinate a fi folosite împreună cufurculițele și lingurile de masă din aceeași colecție.

Pe de altă parte, un cuțit de friptură pentru friptură este făcut special pentru a tăia friptură și alte alimente la masă. De obicei, are o lamă mai scurtă și mai ascuțită decât un cuțit de masăobișnuit, iar lama este foarte des zimțată pentru a tăia cu ușurință fripturile. Cuțitele de friptură pot fi achiziționate singure sau în seturi, iar acestea sunt adesea mai grele și mai rezistente decât cuțitele de masă.

Și dacă sunteți în căutarea mai multor modalități de a vă servi mâncarea cu design, puteți verifica și colecția noastră de tacâmuri de servire și bețișoare.