Clești bucătărie

2 articole în total

Clește de bucătărie - un instrument versatil pentru diferite sarcini culinare

Care este utilizarea cleștilor de bucătărie?

Cleștele de bucătărie este un instrument pentru a ridica, întoarce sau transfera mâncarea din tigaie sau de pe grătar în farfurie. Mânerele sunt folosite pentru a împinge cele două clești împreună, aplicând o presiune care va prinde un obiect.

Care sunt tipurile de clești de bucătărie?

Cleștele este conceput pentru a menține mâinile la adăpost de căldură și departe de alimente atunci când serviți și gătiți. Există mai multe tipuri de clești care reflectă posibilele lor utilizări, dintre care unele sunt enumerate mai jos.

  1. Clește pentru salată: În mod tradițional, salatele se amestecă și se servesc cu o lingură de salată și o furculiță. Cu toate acestea, o altă modalitate de a servi salata pe farfurii este de a folosi clești de salată, care sunt deosebit de utili dacă salata ta constă în principal din... salată. Arată minunat în timpul grătarului de grădină.
  2. Clește pentru paste: Cleștele pentru paste, cunoscut adesea sub numele de clește pentru spaghete, are capete lungi, asemănătoare unor dinți, care facilitează prinderea, aruncarea și așezarea tăițeilor lipicioși. Le puteți pune la bufetul de paste, astfel încât oaspeții să se poată servi fără efort porții consistente din orice fel de paste. O altă utilizare obișnuită a cleștilor pentru paste este aceea de a amesteca și servi cu ușurință salatele.
  3. Pensete de placare: Penseta de placare, cunoscută și sub numele de clește de precizie, este un clește cu un design asemănător cu o pensetă care este utilizat pentru a placa cu precizie garnituri și mâncăruri delicate. Acestea au capete drepte, curbate sau decalate, realizate din oțel inoxidabil, pentru a oferi utilizatorilor mai mult control asupra meselor delicate și a unghiurilor dificile.
  4. Clește utilitar: Cleștele utilitar este un clește multifuncțional care poate fi folosit ca un clește de servire la bufet sau la barul de salate sau ca un clește de gătit în bucătărie. Cu aceste clești, puteți manipula cu ușurință legume precum sparanghelul, puteți întoarce carnea pe arzător și puteți scoate mâncărurile din friteuză.
  5. Clește pentru grătar: Cleștele pentru grătar are mânere mai lungi pentru a proteja utilizatorii de flăcările fierbinți ale grătarului în timp ce apucă și întorc carnea, peștele și legumele. În timp ce mânerele sunt adesea acoperite cu un material care nu conduce căldura pentru a proteja mâinile utilizatorului, brațele sunt de obicei fabricate din oțel inoxidabil pentru a rezista la căldura intensă a grătarelor și a afumătoarelor. De asemenea, puteți verifica și alte instrumente pentru bbq pe care le avem în oferta noastră.

Pe Kulina veți găsi o selecție mare de diferite stiluri de clești de bucătărie de la mărci recunoscute, cum ar fi de Buyer, Dellinger, și WMF în magazinele Kulina. De asemenea, puteți verifica oferta noastră de alte tacâmuri de servire și strunguri de bucătărie.