Boluri ramekin

9 articole în total

Ramekins - vase excelente pentru o singură porție

Definiția tradițională a unui ramekin este o farfurie mică, din ceramică sau sticlă, cu laturi drepte și cu o singură porție, folosită pentru coacere și servire. Ramekinii sunt adesea folosiți la prepararea deserturilor, cum ar fi crème brûlée, crumble și cheesecakes, dar și pentru porții mici de mâncăruri sărate. Ramekinii pot fi, de asemenea, folosiți pentru a servi porții mici de mâncare în timpul petrecerilor și banchetelor.

Care sunt beneficiile coacerii într-un ramekin?

Deoarece ramekinii au, în general, o formă cilindrică și dimensiuni mici, sunt ideali pentru coacerea deserturilor cu o singură porție. Sunt sigure pentru cuptorul cu microunde, cuptor și mașina de spălat vase și funcționează bine ca forme de tartă sau forme de brioșe. Ramekinii sunt perfecți pentru sufleu și alte deserturi apetisante pe care le puteți servi direct din cuptor la masă. Poftă bună!

Bucătarii creativi folosesc ramekinii pentru sosuri, plăcinte și chiar supe cremoase. De asemenea, sunt ideale pentru a servi gustări precum nuci sau fructe uscate.

De asemenea, râmnicuțele sunt la îndemână pentru persoanele care locuiesc singure sau doar cu un partener. La urma urmei, coacerea inutilă a unor porții suplimentare de alimente care vor sta în frigider zile întregi nu este doar o pierdere de timp, ci și o pierdere de alimente. Gătitul fără deșeuri nu este doar economic, ci și bun pentru mediu.

Sunt ramekins durabile?

Recipientele sunt fabricate pentru a fi reutilizabile și rezistente. Sunt, de asemenea, rezistente la temperaturi ridicate, ceea ce le face să fie vase de bucătărie versatile, ideale pentru gătit, copt și refrigerare. Gândiți-vă la toate lucrurile minunate pe care le puteți face - prăjituri individuale de ciocolată, creme brulée, tiramisu și mousses, pentru a numi doar câteva Ce mai așteptați? Aruncați o privire la ceea ce Kulina are de oferit și începeți imediat. Apoi stați pe spate și bucurați-vă de rezultatele eforturilor dumneavoastră culinare cu familia și prietenii.

Kulina oferă ramekere în diferite stiluri - inclusiv cele realizate de Bitz și Revol. Revol este o companie franceză care este bine cunoscută pentru calitatea înaltă a produselor sale.

Este necesar să pregătiți în prealabil formele înainte de a coace în ele?

Cele mai multe ramekin-uri sunt relativ mici. Ca urmare, căldura din cuptor poate ajunge cu ușurință la mijlocul amestecului. Pentru a preveni ca desertul să se ardă, să se coacă greu sau să se gătească prea mult, este indicat să puneți vasul în baie de apă. În toate cazurile, verificați în prealabil instrucțiunile producătorului. Unele ramekin-uri sunt chiar sigure pentru aragazul sub presiune sau pot fi folosite în cuptorul cu microunde.