Aparate de gătit sous-vide

3 articole în total
Sigilator cu vid VACUPACK CLASSIC VT254070, negru, Tefal
410 lei
TEFVT254070
Sigilator cu vid FS 3628, negru, Severin
683 lei
SEVE3501671
Sigilator cu vid FS 3610, Severin
278 lei
SEVEFS3610

Sous-vide Vacuum Cooker - ajutorul tău neobișnuit de bucătărie

Termenul francez sous vide, care se traduce prin "sub vid", se referă la o metodă de gătit în care alimentele sunt plasate într-un recipient etanș și scufundate într-o oală cu apă încălzită la o anumită temperatură.

Care sunt cele mai mari avantaje ale gătitului sous vide?

Deși gătitul sous vide necesită echipament specific și mai mult timp, acesta are câteva avantaje mari.

  • aveți un control mare asupra timpului de gătire. Alimentele pot fi pregătite și sigilate în vid cu până la o zi înainte și lăsate să se gătească încet în cuptorul cu apă. Poți să faci sous vide peste noapte și să servești mâncarea oricând ești gata.
  • nu este nevoie să controlați singur temperatura - puteți găti carnea și peștele pentru o anumită perioadă de timp fără a fi nevoie să controlați singur temperatura
  • gătitul sous vide este hands-free! - tot ce trebuie să faceți este să împachetați alimentele în vid, să le puneți în apă, să setați temperatura și să plecați
  • Sous vide păstrează mai mulți nutrienți și vitamine decât alte metode de gătit.
  • aragazurile sous vide fac carnea mai fragedă
  • aproape orice poate fi gătit sous vide; unii bucătari îl folosesc chiar și pentru a fierbe ouăle.

Cum se utilizează un aragaz Sous-vide în vid?

Veți avea nevoie de cel puțin trei elemente pentru a începe: apă, un recipient mare și o pungă sigilabilă. Cel mai comun tip de pungă resigilabilă premium este cea cu sigiliu în vid, pe care o puteți obține pe site-ul nostru.

Deoarece gătitul alimentelor sous vide intensifică aroma, vă sfătuim să folosiți un număr mic de condimente pentru a condimenta mâncarea înainte de ambalare. Pur și simplu umpleți punga, stoarceți-o de aer și puneți-o în baia de apă caldă a recipientului.

Care sunt elementele esențiale atunci când folosiți un aragaz sous-vide?

În plus față de aragazul sous-vide, veți avea nevoie de unele echipamente suplimentare, cum ar fi un aparat de sigilat pungi de vid, pungi de vid sau folie de aluminiu, o pompă de vid. Unele dintre acestea sunt enumerate mai jos:

Mașină deSigilator cu vid : Mașinile de sigilat în vid funcționează prin eliminarea aerului dintr-o pungă de plastic ambalată cu alimente înainte de a o sigila cu căldură. Astfel, alimentele rămân mai proaspete pentru mai mult timp, creând un mediu în care microbii au dificultăți deosebite în a se dezvolta. Acesta a fost utilizat pentru gătitul sub vid, deoarece etanșarea strânsă previne, de asemenea, pierderea de umiditate și arderea.

Saci pentru sigilator cu vid: Alimentele se păstrează proaspete de până la 8 ori mai mult timp în pungile de vid. Toate substanțele nutritive sunt încă intacte, iar acestea au încă toată aroma și parfumul lor. Aceste pungi sunt cele mai bune pentru a găti în vid, deoarece sunt durabile și rezistă la arsuri atunci când sunt încălzite.

Pentru a garanta o experiență culinară de mare succes, vă oferim tot ce aveți nevoie pentru gătitul sous-vide, de la aragazuri sous-vide la toate accesoriile de la companii renumite precum Severin și Zwilling.