145 articole în total
Ciocan de carne PRO, din oțel inoxidabil, Zwillin
325 lei
ZW37160039
Decojitor de legume INGENIO, Tefal
54 lei
TEFK2071814
Foarfecă de bucătărie, multifuncțională, otel inoxidabil mat, Zwilling ZW43923200
Foarfecă de bucătărie GRAND GOURMET, WMF
399 lei
WM1880266030
Ciocan pentru carne PROFI PLUS 34 cm, WMF
239 lei
WM1873086040
Foarfece pentru carnea de pui TWIN®, oțel inoxidabil, Zwilling
659 lei
ZW42931000
Foarfecă multifuncțională TWIN, roșu, Zwilling
263 lei
ZW43964200
Furculiță pentru carne CLASSIC IKON 16 cm, Wüsthof
781 lei
WU441416
Decojitor de legume GREEN TOOLS 14 cm, verde, plastic, Eva Solo
49 lei
ES531546
Foarfece pentru pui, WMF
Foarfece pentru pui, WMF
În stoc (>5 buc.)
299 lei
WM1883206030
Foarfece pentru păsări de curte 24,5 cm, WMF
299 lei
WM1887616030
Pensetă de bucătărie 25,5 cm, de Buyer
87 lei
DB423825
Foarfecă de bucătărie TOUCH, negru, WMF
66 lei
WM1879206100
Clește de bucătărie ELEVATE, Joseph Joseph
109 lei
JS10162
Furculiță pentru carne DELTA GRENADILL 18 cm, maro, Güde
757 lei
GUDED09618
Decojitor de legume PRO, Zwilling
119 lei
ZW37160036
Foarfecă de bucătărie POWERGRILL, Joseph Joseph
109 lei
JS10302
Mortar și pistil 18 cm, granit, Cole & Mason
289 lei
CMH100379
Ciocan pentru carne GOOD GRIPS 25 cm, negru, plastic, OXO
91 lei
OXO11285000
Foarfecă de bucătărie TWIN, multifuncțional, negru, Zwilling
263 lei
ZW43967200
Inserție de aburi 24 cm, din oțel inoxidabil, MAUVIEL
485 lei
ML522124
Clește de bucătărie ORIGINAL PROFI 28 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler FS084008400000
Racletă pentru gheață, pliabilă, Eva Solo
263 lei
ES571160
Clește de bucătărie PRO, Zwilling
132 lei
ZW37160023
Sus
Produsele următoare

Alte instrumente de bucătărie - gătiți ca un profesionist

Ce sunt uneltele de bucătărie?

Uneltele de bucătărie, după cum probabil știți foarte bine, sunt aparate portabile folosite în principal în bucătărie pentru prepararea alimentelor - le veți găsi pe toate pe site-ul Kulina, la categoria echipamente de bucătărie, dar avem și alte unelte de bucătărie prezentate în această categorie pentru a simplifica gătitul, coacerea, curățarea și depozitarea. Chiar și cele mai simple treburi, cum ar fi strecurarea pastelor sau măsurarea ingredientelor uscate, pot fi dificile fără echipamentul și ustensilele de bucătărie adecvate, așa că asigurați-vă că adunați tot echipamentul necesar. De asemenea, puteți citi aici ghidul nostru de cumpărături cu privire la 10 produse esențiale pentru bucătărie.

Colecția noastră de unelte de bucătărie include totul, de la mezzalune până la instrumente simple precum foarfecele. Pe Kulina, puteți obține toate consumabilele de care aveți nevoie pentru a vă aproviziona bucătăria de la mărci de top, cum ar fi WMF, Zwilling, Eva Solo, etc.

Care sunt tipurile de instrumente de bucătărie disponibile și la ce servesc acestea?

Există o selecție vastă de instrumente de bucătărie disponibile pe Kulina, iar unele sunt enumerate mai jos:

  • Deschizătoare de conserve: Acestea taie capacul conservei pentru a o deschide.
  • Peelers: Un decojitor este un instrument de bucătărie folosit pentru a îndepărta fără efort pielea exterioară sau coaja fructelor și legumelor.
  • Foarfecă de bucătărie: Aceste instrumente multifuncționale sunt folosite în bucătărie pentru o varietate de sarcini, inclusiv tăierea cărnii, tăierea ierburilor și deschiderea ambalajelor.
  • Ciocoi de carne: Acestea sunt folosite pentru a aplatiza sau bate carnea pentru a o face mai moale.
  • Role de rulou: Acestea sunt instrumente pentru aplatizarea și rularea aluatului pentru coacere sau prăjire.
  • Mortiere: Aceste unelte sunt folosite pentru a pulveriza și măcina alimentele, în special condimentele și ierburile.
  • Instrument de flambare: Acestea sunt folosite în metoda culinară spectaculoasă de ardere a lichidelor pe bază de alcool în alimente pentru a le da gust și a le expune.
  • Coșuri de aburi: Acestea sunt folosite pentru a găti la aburi legume, fructe de mare sau alte alimente, plasându-le în coș deasupra apei fierbinți.
  • Clește de bucătărie sunt, de asemenea, un instrument culinar multifuncțional utilizat pentru a ține, întoarce și servi o varietate de mese.
  • Mezzaluna: Aceste cuțite curbate, cu două mâini, sunt folosite pentru a tăia ierburi, legume și alte obiecte.
  • În cele din urmă, avem spițe pentru carne sunt bețe lungi din lemn/metal care sunt folosite pentru a înșira și găti preparate din carne sau legume.