180 articole în total
Decojitor de legume INGENIO, Tefal
54 lei
TEFK2071814
Ciocan de carne PRO, din oțel inoxidabil, Zwillin
325 lei
ZW37160039
Decojitor de legume PROFI PLUS, pivotant, WMF
135 lei
WM1871556030
Clește de bucătărie INGENIO, Tefal
74 lei
TEFK2060714
Furculiță pentru carne IKON 16 cm, Wüsthof
1 045 lei
WU491416
Foarfece pentru pui, WMF
Foarfece pentru pui, WMF
În stoc (7 buc.)
299 lei
WM1883206030
Furculiță pentru carne CLASSIC IKON 16 cm, Wüsthof
781 lei
WU441416
Aparat de gătit orez cu microunde M-CUISINE, Joseph Joseph
158 lei
JS45002
Foarfecă pentru ierburi, WMF
66 lei
WM1882486030
Inserție de aburi 24 cm, din oțel inoxidabil, MAUVIEL
485 lei
ML522124
Decojitor de legume PROFI PLUS, cu lamă transversală, WMF
135 lei
WM1872616030
Foarfecă de bucătărie, WMF
120 lei
WM1882469990
Foarfecă de bucătărie INGENIO K2071314, Tefal
84 lei
TEFK2071314
Foarfecă universală, cu lamă zimțată pentru microtăieturi, WMF WM1883216030
Furculiță pentru carne CLASSIC 16 cm, curbat, Wüsthof
543 lei
WU9030190116
Foarfecă de bucătărie GRAND GOURMET, WMF
399 lei
WM1880266030
Inserție de aburi FUNCTION 4 20 cm, WMF
499 lei
WM0766206380
Curățător de legume INGENIO, Tefal
54 lei
TEFK2071014
Mortar și pistil GOURMET, porțelan, WMF
139 lei
WM0645416040
Ciocan pentru carne PROFI PLUS 25 cm, WMF
169 lei
WM1872946030
Foarfece pentru păsări de curte 24,5 cm, WMF
299 lei
WM1887616030
Foarfecă de bucătărie TOUCH, negru, WMF
66 lei
WM1879206100
Decojitor de legume, din oțel inoxidabil, Victorinox
91 lei
VN76074
Ciocan pentru carne PROFI PLUS 34 cm, WMF
239 lei
WM1873086040
Sus
Produsele următoare

Alte instrumente de bucătărie - gătiți ca un profesionist

Ce sunt uneltele de bucătărie?

Uneltele de bucătărie, după cum probabil știți foarte bine, sunt aparate portabile folosite în principal în bucătărie pentru prepararea alimentelor - le veți găsi pe toate pe site-ul Kulina, la categoria echipamente de bucătărie, dar avem și alte unelte de bucătărie prezentate în această categorie pentru a simplifica gătitul, coacerea, curățarea și depozitarea. Chiar și cele mai simple treburi, cum ar fi strecurarea pastelor sau măsurarea ingredientelor uscate, pot fi dificile fără echipamentul și ustensilele de bucătărie adecvate, așa că asigurați-vă că adunați tot echipamentul necesar. De asemenea, puteți citi aici ghidul nostru de cumpărături cu privire la 10 produse esențiale pentru bucătărie.

Colecția noastră de unelte de bucătărie include totul, de la mezzalune până la instrumente simple precum foarfecele. Pe Kulina, puteți obține toate consumabilele de care aveți nevoie pentru a vă aproviziona bucătăria de la mărci de top, cum ar fi WMF, Zwilling, Eva Solo, etc.

Care sunt tipurile de instrumente de bucătărie disponibile și la ce servesc acestea?

Există o selecție vastă de instrumente de bucătărie disponibile pe Kulina, iar unele sunt enumerate mai jos:

  • Deschizătoare de conserve: Acestea taie capacul conservei pentru a o deschide.
  • Peelers: Un decojitor este un instrument de bucătărie folosit pentru a îndepărta fără efort pielea exterioară sau coaja fructelor și legumelor.
  • Foarfecă de bucătărie: Aceste instrumente multifuncționale sunt folosite în bucătărie pentru o varietate de sarcini, inclusiv tăierea cărnii, tăierea ierburilor și deschiderea ambalajelor.
  • Ciocoi de carne: Acestea sunt folosite pentru a aplatiza sau bate carnea pentru a o face mai moale.
  • Role de rulou: Acestea sunt instrumente pentru aplatizarea și rularea aluatului pentru coacere sau prăjire.
  • Mortiere: Aceste unelte sunt folosite pentru a pulveriza și măcina alimentele, în special condimentele și ierburile.
  • Instrument de flambare: Acestea sunt folosite în metoda culinară spectaculoasă de ardere a lichidelor pe bază de alcool în alimente pentru a le da gust și a le expune.
  • Coșuri de aburi: Acestea sunt folosite pentru a găti la aburi legume, fructe de mare sau alte alimente, plasându-le în coș deasupra apei fierbinți.
  • Clește de bucătărie sunt, de asemenea, un instrument culinar multifuncțional utilizat pentru a ține, întoarce și servi o varietate de mese.
  • Mezzaluna: Aceste cuțite curbate, cu două mâini, sunt folosite pentru a tăia ierburi, legume și alte obiecte.
  • În cele din urmă, avem spițe pentru carne sunt bețe lungi din lemn/metal care sunt folosite pentru a înșira și găti preparate din carne sau legume.