Alte ustensile de bucătărie
Alte instrumente de bucătărie - gătiți ca un profesionist
Ce sunt uneltele de bucătărie?
Uneltele de bucătărie, după cum probabil știți foarte bine, sunt aparate portabile folosite în principal în bucătărie pentru prepararea alimentelor - le veți găsi pe toate pe site-ul Kulina, la categoria echipamente de bucătărie, dar avem și alte unelte de bucătărie prezentate în această categorie pentru a simplifica gătitul, coacerea, curățarea și depozitarea. Chiar și cele mai simple treburi, cum ar fi strecurarea pastelor sau măsurarea ingredientelor uscate, pot fi dificile fără echipamentul și ustensilele de bucătărie adecvate, așa că asigurați-vă că adunați tot echipamentul necesar. De asemenea, puteți citi aici ghidul nostru de cumpărături cu privire la 10 produse esențiale pentru bucătărie.
Colecția noastră de unelte de bucătărie include totul, de la mezzalune până la instrumente simple precum foarfecele. Pe Kulina, puteți obține toate consumabilele de care aveți nevoie pentru a vă aproviziona bucătăria de la mărci de top, cum ar fi WMF, Zwilling, Eva Solo, etc.
Care sunt tipurile de instrumente de bucătărie disponibile și la ce servesc acestea?
Există o selecție vastă de instrumente de bucătărie disponibile pe Kulina, iar unele sunt enumerate mai jos:
- Deschizătoare de conserve: Acestea taie capacul conservei pentru a o deschide.
- Peelers: Un decojitor este un instrument de bucătărie folosit pentru a îndepărta fără efort pielea exterioară sau coaja fructelor și legumelor.
- Foarfecă de bucătărie: Aceste instrumente multifuncționale sunt folosite în bucătărie pentru o varietate de sarcini, inclusiv tăierea cărnii, tăierea ierburilor și deschiderea ambalajelor.
- Ciocoi de carne: Acestea sunt folosite pentru a aplatiza sau bate carnea pentru a o face mai moale.
- Role de rulou: Acestea sunt instrumente pentru aplatizarea și rularea aluatului pentru coacere sau prăjire.
- Mortiere: Aceste unelte sunt folosite pentru a pulveriza și măcina alimentele, în special condimentele și ierburile.
- Instrument de flambare: Acestea sunt folosite în metoda culinară spectaculoasă de ardere a lichidelor pe bază de alcool în alimente pentru a le da gust și a le expune.
- Coșuri de aburi: Acestea sunt folosite pentru a găti la aburi legume, fructe de mare sau alte alimente, plasându-le în coș deasupra apei fierbinți.
- Clește de bucătărie sunt, de asemenea, un instrument culinar multifuncțional utilizat pentru a ține, întoarce și servi o varietate de mese.
- Mezzaluna: Aceste cuțite curbate, cu două mâini, sunt folosite pentru a tăia ierburi, legume și alte obiecte.
- În cele din urmă, avem spițe pentru carne sunt bețe lungi din lemn/metal care sunt folosite pentru a înșira și găti preparate din carne sau legume.