Suporturi pentru periuțe de dinți
Suporturi pentru periuțe de dinți - pentru o organizare perfectă a băii dvs
Suporturile pentru periuțe de dinți sunt accesorii practice pentru baie, concepute pentru a ține periuțele de dinți și alte materiale de igienă dentară, cum ar fi pasta de dinți. În general, acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, forme și culori și sunt fabricate din mai multe materiale diferite, inclusiv plastic, sticlă, porțelan, ceramică, oțel inoxidabil sau metal. Suporturile pentru periuțe de dinți pot fi independente (pentru a fi puse pe blatul de baie sau pe chiuvetă) sau făcute pentru a fi montate pe un perete sau pe o oglindă.
Suporturile pentru periuțe de dinți pot ajuta la păstrarea produselor de igienă dentară organizate și la îndemână. În plus, aceștia pot preveni transmiterea germenilor prin separarea și depozitarea periuțelor de dinți în poziție verticală, astfel încât acestea să se usuce între două utilizări.
Pe Kulina veți găsi mai multe modele de suporturi pentru periuțe de dinți de la producători renumiți, printre care Blomus, Brabantia, și Joseph Joseph. Acestea sunt adesea disponibile ca element al unei colecții mai mari de accesorii pentru baie și pot fi cumpărate împreună cu accesorii potrivite distribuitoare de săpun, săpuniere și suporturi pentru hârtie igienică. Verifică-le și oferă-i băii tale un aspect elegant!
Care este cel mai bun mod de a depozita o periuță de dinți?
Locul ideal pentru a depozita o periuță de dinți este într-un suport sau o cupă care este făcută pentru a o menține în poziție verticală și separată de alte periuțe de dinți. Iată câteva indicații pentru întreținerea corectă a periuțelor de dinți:
- Separați periuțele de dinți: Dacă este posibil, depozitați separat periuțele de dinți pentru a preveni transmiterea bacteriilor și a germenilor.
- Folosiți un pahar sau un suport: Suporturile pentru periuțe de dinți sau cupele sunt făcute pentru a ține periuțele de dinți în poziție verticală și departe de alte elemente din baie.
- Păstrați periuțele de dinți uscate: Periuțele de dinți trebuie clătite corespunzător cu apă după utilizare, iar apa în plus trebuie scuturată. Periuța de dinți trebuie apoi păstrată într-un suport, astfel încât să se usuce.
- Evitați să împărțiți periuțele de dinți: Este esențial să vă folosiți propria periuță de dinți și să evitați să o folosiți pe cea a altora. Împărtășirea periuțelor de dinți poate transfera bacterii și germeni.
- Înlocuiți în mod regulat periuțele de dinți: Periuțele de dinți trebuie schimbate la fiecare trei-patru luni, sau mai devreme dacă periile încep să se sfărâmă sau să se uzeze.
Cât durează o periuță de dinți?
Periuța de dinți ar trebui înlocuită la fiecare trei-patru luni sau mai devreme, dacă periile încep să se sfărâmă sau să se uzeze, potrivit Asociației Dentare Britanice.
Acest lucru se datorează faptului că periile periuței de dinți își pot pierde în timp o parte din capacitatea de a îndepărta eficient placa bacteriană și germenii de pe dinți și gingii.
În plus, este esențial să vă curățați periodic periuța de dinți, spălând-o cu apă după fiecare utilizare și punând-o într-un suport pentru periuța de dinți unde se poate usca la aer. De asemenea, este important să curățați regulat suporturile pentru periuțe de dinți, deoarece apa care se scurge de pe periuțele de dinți se acumulează în ele.